Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Sun´s out, Spf on! | April 22, 2020 | The Way We Play

Sun´s out, spf on!

2 years ago

Sun´s out, Spf on!

Hur glad blir man inte av solen? Allt känns lättare helt plötsligt, även i denna väldigt märkliga tid.

O inte behöver jag väl ens säga till er, mina fantastiska läsare, att när solen kommer ut åker spf på? En självklarhet eller hur!?

En storfavorit hos hela familjen, t om barnen, här hemma är EVYs solskyddsprodukter. Barnen älskar den för att den är som en mousse, väldigt mysigt att smörja på.

Jag älskar den för att barnen inte gnäller, den är supersnäll mot huden så om du har känslig hy, eksem, acne eller är solallergiker är den helt magiskt. Dessutom och kanske viktigast av allt, det är ett fantastiskt bra solskydd. EVY har varit med oss både i Sverige och utomlands. Jag har även med på den jobbresor och använder den för ansiktet som primer under make-upen på mina modeller, det funkar superbra. Snabbabsorberande, kladdar inte och smular inte av när du applicerar make-upen.

Sun´s out, Spf on!

Nyhet för i år är en vårdande UV/Heat Hair Mousse.

Den skyddar håret mot blekning och uttorkning, ger fukt och näring med B3/5/6, E- och C-Vitamin. Ett stärkande leave-in-balsam som också ska ge lite stadga. Måste testas!

150 ml kostar 199kr

Sun´s out, Spf on!

Den mest spännande nyheten enligt mig personligen är ju Daily Defense Face Mousse. En anti-age SPf 50 som förstärker hudens skyddsbarriär, ger massa fukt, förebygger rynkor och kråksparkar samtidigt som den ger skydd mot både UVA, UVB samt HEV-ljuset. HEV-ljuset är det vi utsätts för från mobiler, datorskärmar osv. Det rår inte UV-ljusskydden på tyvärr.

Du använder den alltså som en dagkräm, du kan sminka över precis som vanligt. Jag använder alltid serum under precis som med annan dagkräm.

Väldigt bra pris på en fantastisk produkt, 75ml kostar 239 kr

Alexandra Aronsson

Alexandra Aronsson

Info