Färgglada tjejer

11 months ago

färgglada tjejer

Jag har ju varit rödtott några månader nu och trivs väldigt bra med det. Fräschar upp färgen runt var 14:de dag med Marias Nilas Colour Refresh Bright Copper. I nytvättat handdukstorkat hår låter jag det sitta i 15 min innan jag sköljer av.

Esther var sugen på ny färg också så vi testade Revlons Nutri Color Creme på henne, färgen heter 005 Pink. Hennes hår är helt obehandlat så det tar inte alls på samma sätt som på mitt, men de solblekta partierna från i somras suger åt sig riktigt ordentligt, det helt friska håret får bara en nyansering men det blir riktigt fint. På henne klämde lät jag det sitta i 15 minuter innan vi sköljde av. Hon blev väldigt nöjd och tyckte själv det var fint att det var lite mörkare i botten som hon sa.

Revlons Nutri Color är en vårdande nyansering utan ammoniak och peroxid så den är väldigt snäll.Den ger massa fukt och glans samtidigt som den lätt går bort om det kommer på huden. Perfekt alternativ om ni vill prova något snällt till barnens hår.

Alexandra Aronsson

Alexandra Aronsson

Info