Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Jag gillar inte BUS för ansiktet, men… | March 31, 2020 | The Way We Play

Jag gillar inte bus för ansiktet, men…

3 years ago

Jag gillar inte BUS för ansiktet, men…

BUS-brun-utan-sol, dessa produkter har jag en evig hat/kärlek till.

Kärlek eftersom de kan få den mest vinterglåmiga kropp och ansikte att få en gyllene ton och se levande ut igen på bara några timmar.

Hatar pga den ofta inte så trevliga doften och för att produkten oftast lägger sig i porerna och ser smutsigt ut efter en dag.

Mitt motstånd till trots var jag bara tvungen att prova Ida Wargs BUS för ansiktet, har hört så mycket bra om den.

Jag gillar inte BUS för ansiktet, men…

Den ska appliceras på rengjord, torr hy och du ska inte exfoliera 24 h innan.

Det rekommenderas inte att ha annan hudvård under, men jag har alltid det, har kommit på att det funkar bäst så för mig. Det blir inte lika äckligt i porerna på så sätt.

Den är skön i konsistensen, inte för kladdig, lätt att jobba ut, absorberas snabbt. Bäst av allt, den luktar inte mycket alls. Färgen kommer snabbt, det är 3 timmar mellan bilderna ovan.
Jättefin gyllene färg som också försvinner jämt utan att flaga. Färgen är aningen gul i undertonen, vilket passar super på mig.

Jag tycker defintitivt att Ida Wargs BUS för ansiktet är en av de bättre jag testat. En helt vegansk produkt med bra pris också 50 ml kostar 149kr.

OBS! Som alltid när du applicerar brun-utan-sol, var extra försiktiga vid hårfästet och vid ögonbrynen. “Kör”gärna försiktigt i kanterna med en tops så du får bort eventuellt överflöd som fastnat där.

Alexandra Aronsson

Alexandra Aronsson

Info