Bästa jag provat mot torr hårbotten!

1 year ago

Bästa jag provat mot torr hårbotten!

Hej alla fina, hoppas alla har det bra och att ni är rädda om er i rådande kaos.

Jag tänkte slänga in ett tips om en superprodukt för torr hårbotten. Jag lider av det själv periodvis, speciellt på en liten irriterande fläck mitt bak på huvudet, kliar isönder migsjälv där!

Min fotbollsspelande tonåring, med hästman som tvättas flera gånger i veckan och sedan får självtorkas o gärna en mössa på det, har haft stora kakor med torr hud i hårbotten hela vintern.

Jag blev rekommenderad Lernberger Stafsings Scalp Serum för ganska länesedan men har inte fått tummen loss att köpa den förrän nu. Ett köp jag aldrig kommer att ångra. Vilken helt magisk pangprodukt!

Sprutas i hårbotten efter håret blivit tvättat, masseras in och lämnas sen så.

Efter 2 ggr var Ebbes hårbotten i princip helt bra igen! Han t om ber om den själv för att den är så skön, (den har en lite svalkande effekt
Även min lilla fläck har blivit så otroligt mycket bättre

Scalp serum innehåller hyaluronsyra som är återfuktande, aloevera som lugnar, selleriextrakt som minskar sebumproduktion (så håret inte blir så fett), salicylsyra som exfolierar hårbotten och får bort den torra huden.

Om du lider av torr hårbotten rekommenerar jag dig genast att inhandla Scalp Serum. 100 ml kostar 269 kr, så värd varendaste öre!

Ta hand om er!

Alexandra Aronsson

Alexandra Aronsson

Info