5 som hjälper torr hud

9 months ago

5 som hjälper torr hud

Jag lär ju inte vara den enda med en hy som är torr så det knastrar såhär i början av mars. Huden liksom skriker efter fukt.

Om ni inte känner ingen er kan ni sluta läsa nu, alla andra:här kommer tips på några riktigt härliga fukt och lyster boostare!

5 som hjälper torr hud

Bagliora Face Oil 30 ml, 625kr-

Som en näringsboostande grön smoothie för din hud med 9 superfoodoljor. Antioxidanter, essentiella fettsyror och vitamin A aktiverar cellernas nybildning av kollagen och elastin och gör huden slät, elastisk, mjuk och smidig.

Oljan doftar fantastiskt fräscht, absorberas snabbt och lämnar huden med en superfin glow

5 som hjälper torr hud

Skin City First Concentrate, 30 ml, 389kr-

Ett serumkoncentrat som återfuktar och lugnar huden samt jämnar ut hudton och hudtextur. Innehåller 10% niacinamid som jämnar ut hudtonen och fina linjer, minskar förstorade porer och stärker en försvagad hudbarriär.

5 som hjälper torr hud

Aromatica Rosehip Super-moist Organic Oil, 30 ml, 380 kr

En superskön helt ekologisk ansiktsolja som absorberar snabbt. Formulan känns mer som ett serum än en olja och kan användas av alla hudtyper, även fet hy. Den innehåller 100% kallpressad nyponolja som fuktbombar huden och ger massa näring.

5 som hjälper torr hud

Exivuance Supercharge AOX serum 30 ml 689kr:

– Serum med AHA/PHA syra som stärker hudbarriären och bevarar kollagenet. Kollagenet vill vi verkligen bevara, det är det som håller vår hud plumpad och spänstig. När kollagenet minskar kommer rynkorna smygande. Innehåller sex antioxidanter som skyddar mot fria radikaler och den alla föroreningar vi dagligen utsätts för. (Det och framförallt solen är de största bovarna när det gäller hudens åldrande.)

5 som hjälper torr hud

Acasia Skincare Hyularonic Super Serum, 30 ml 495 kr:

Fukt-och lystergivande serum som jämnar till hudstruktur samt hudton. Ger även en uppstramande effekt med förbättrad spänst till huden. Innehåller b la hyaluronsyra i tre olika format som ger fuktmättnad både på djuper och på ytan av huden.

Hyaluronic Super Serum passar alla hudtyper och innehåller bland annat hyaluronsyra i tre olika format – mikro, makro och tvärbunden som ger en fuktmättad hud på både djupet och ytan. Andra fina ingredienser är niacinamid (Vitamin-B3), vitamin C och E.

Alexandra Aronsson

Alexandra Aronsson

Info