Pixi eye patches, nytt beroende

10 months ago

Pixi eye patches, nytt beroende

Jag har utvecklat ett nytt beroende, Pixis ögonmasker!

Ett oumbärligt litet hjälpmedel dessa vinterbleka morgnar när jag hoppar bakåt av förskräckelse av min egen spegelbild…

Pixi eye patches, nytt beroende

Patchesarna är gjorde av hydrogel och fullproppade med lugnande,återfuktande ingredienser. Dom känns i sig själv lite svalkande och om du är en person som blir väldigt puffig under ögonen kan du ha dem i kylen för ännu bättre effekt.

På 10 min försvinner puffarna, huden blir lite åtstramad och jämnare i färgen. MAGI på burk.

Det finns 30 patches i varje burk och du pillar upp dem med en medföljande spatel. Den spetsiga delen ska vara inåt ögonvrån och den tjocka ut mot slutet av ögat.

Pixi eye patches, nytt beroende

Här är före och efter på mig imorse.

Jag använder inte patches varje morgon såklart. Men som inatt när jag hade sovit dåligt och kände mig som överkörd av en buss när jag vaknade, då är det en liten magisk grej att ta till! Jag kan verkligen rekommendera dom varmt.

339 kr kostar de små underverken.

Alexandra Aronsson

Alexandra Aronsson

Info