Exuviance lunch

4 years ago

Exuviance lunch

I veckan var jag på lanseringslunch med favvomärket Exuviance.

Exuviance är, som jag tjatat om många gånger, det första hudvårdsmärket som gav ett synbart resultat på mig när jag upptäcke det för sisådär en 12 år sedan.

Sedan dess har det liksom hängt med, jag provar och gillar massa andra märken också såklart men Exuviance finns alltid med i periferin och när det lanseras något nytt tar mitt hudvårdhjärta alltid ett litet extra skutt av lycka och förväntan.

Exuviance lunch

Förutom en del nya spännande produkter så gör märket en kosmetisk förändring med ny logga och nya förpackningar.

Exuviance lunch

Dagens huvudattraktion:
Supercharge AOX serum med AHA/PHA syra som stärker hudbarriären och bevarar kollagenet. Kollagenet vill vi verkligen bevara, det är det som håller vår hud plumpad och spänstig. När kollagenet minskar kommer rynkorna smygande.

Sex antioxidanter som skyddar mot fria radikaler och den alla föroreningar vi dagligen utsätts för. (Det och framförallt solen är de största bovarna när det gäller hudens åldrande.)

Exuviance lunch

Andra spännande nyheter:

Retinol Eye Cream- ögonkräm med en retinol och peptidblandning. Hejdå mörka ringar och kråksparkar. Hej hej spänst och fasthet

Retinol Serum- serum som jobbar på samma sätt som ögonkrämen, hjälper mot förlorad spänst, rynkor och ojämn hudton

Allt som lovar mig fast, spänstig hy utan rynkor attraherar mig. O nej jag har inte något emot att bli äldre eller att det syns på mig, sålänge det sker på ett “shit va snygg och fräsch du ser ut” sätt mer än ett “ja, hon är ju inte 20 eller ens 30 längre” sätt.

Alexandra Aronsson

Alexandra Aronsson

Info