525,600 minuter

4 years ago

525,600 minuter

525 600 minuter sedan jag höll din hand när du tog ditt sista andetag. 525 600 minuter, varenda en av dom har jag saknat dig.

Jag vaknade i måndags av att det kändes som att någon satt på mitt bröst, det gjorde så ont och jag kunde inte andas ordentligt. Den bekanta känslan av ett stort svart hål i bröstet. Innan jag ens slog upp ögonen reagerade min kropp på att det var veckan, den vidriga äckliga veckan som markerar ett helt år utan dig. En jul, nyår, påsk, midsommar och födelsedag utan dig.

Jag förstår fortfarande inte att du är borta pappa, du och Stoffe, att ni aldrig nånsin kommer tillbaka till oss. Att jag inte ska få höra ditt bullriga, högljudda skratt, bli galen på din envishet och få se dig tillsammans med mina barn. Du var den bästa tänkbara morfarn och att Esther och Ebbe bara fick ha dig i sina liv 6 & 12 år av sina liv är så ofattbart, grymt orättvist.

525 600 minuter, varenda en av dem har lämnat ett litet sår på mitt hjärta.

Älskar dig pappa

Bitte från Ystad · 4 years ago
Kära Alexandra gör så ont att veta vad du din fam, mamma måste gå igenom sänder en stor Styrke Kram till dej

Linda · 4 years ago
Ofattbart att ett helt år har gått...och så fruktansvärt ont det måste göra. Fy!! Mina tankar är med dig och din familj, kramar i massor!

Lisen · 4 years ago
Miljoners miljoners kramar❤️❤️❤️❤️

Anette · 4 years ago
En stor kram till dej o familjen

Johan Hagström · 4 years ago
Love, love, love hurts so badley because it’s so Deep in our soul! Deep Deep Deep in our soul! The relations are so heavy so heavy that nothing compares to them. So losing them are the final fight to survive. All we have is love. Be careful with that and Please let it come next generation to joy and happiness

Alexandra Aronsson

Alexandra Aronsson

Info