The Way We Play

Kom och svettas och skratta med oss!

3 months ago
Kom och svettas och skratta med oss!

Varmt välkomna till vårens härligaste tjejmåndag!

Vad? Vad bästa tjejmåndag utlovas med en härlig blandning av träning (Crossfit & 3Dträning), föreläsning av Ystads bästa barnmorska Annika Rasmusson om hormoner, kvinnor och träning samt en lyxig avslutning med skönhetsföreläsning av Alexandra Aronsson m alkoholfritt bubbel.

När? Mån 22/4 kl 9-16.30

Var? Nordic Wellness Ystad Regementet, Adlercreutzgatan 3

Ordinarie pris 895kr, för NW medlemmar 716kr/person ink lunch, kaffe, frukt, snacks, bubbel

Kom och svettas och skratta med oss!

Dagens upplägg:

Samling i gruppträningssalen, presentation av oss och dagen samt uppvärmning

Crossfit-inspirerad träning med Alexandra

Föreläsning med Annika- Om hormoner, kvinnor och träning

Lunch

3DTräning med Annika

Beautysnack och bubbel med Alexandra

Hemgång med liten goodiebag och endorfinförrådet påfyllt

Kom och svettas och skratta med oss!

Vem är vi?

Vi är 2 helt “vanliga” kvinnor 40+ som hängt ihop sedan tonåren.

Annika jobbar som barnmorska på Capio Qvinnohälsan i Ystad. Förutom sitt jobb som hon älskar driver hon gravid- och mammaträning på Crossfit Ystad. Hon jobbar även som instruktör på Nordic Wellnes Ystad. Bloggar under namnet Fittdoktorn, http://fittdoktorn.blogg.se/. Alexandra jobbar som frilansande make-up artist & hårstylist sedan 17 år tillbaka. Född o uppvuxen i Ystad men bor sedan 20 år tillbaka i Stockholm. Utbildad Crossfit Level 1 trainer, tränar och coachar på Crossfit Södermalm och har en nyförvärvad Pt-licens också i bagaget. Alexandra har en beauty/livsstilsblogg på Thewayweplay, https://thewayweplay.se/alexandra-aronsson/

Varför gör vi det här?

Idén om denna dag kom (förvånande nog) till en kväll för 2 somrar sedan efter några glas vin. Vi tycker att det är världens bästa idé att samla ett gäng härliga kvinnor i olika åldrar och ha en helt fantastisk dag där vi får dela med oss av våra passioner i livet. Träning, hormoner och lite beauty vad är det att inte älska? Vår förhoppning är att det blir en lärorik dag med många fina möten.

Begränsat antal platser, 20 st. Anmälan görs till alexandraaronsson1@gmail.com lr annikarasmusson@hotmail.com, och du har en plats och är anmäld efter betalning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Alexandra Aronsson

Info