Första produkt ut i vår goodiebag:wild nutrition magnesium

2 years ago

Första produkt ut i vår goodiebag:Wild Nutrition Magnesium

Snart (22/4) ska jag och min Annika ha vårt 3:dje Make-up your Fi(t)tness event.Ni kan läsa om vårt förra event här Denna gången är vi tillbaka i Ystad, på Nordic Wellness. Förutom att du får den härligaste tjejdagen du kan tänka dig, går du också hem med en fantastisk goodie-bag. Jag tänkte presentera den ordenltligt och först ut är kosttillskottet Wild Nutrition Magnesium.

Wild Nutrition skapar kosttillskott och använder sig av sin “Food Grown process” för att extrahera och isolera naturliga näringsämnen, vilket bäddar för ett effektivare upptag i kroppen av produkten.

Magnesium är ett tillskott jag blev rekommenderad när jagsjälv började träna mycket. Det ingår i alla celler i din kropp och är därför en av de viktigaste mineralerna.

Magnesium friger energi till dina muskler så du orkar mer. Det bygger upp och underhåller ditt skelett, bidrar till normal energiomsättning och muskelfunktion.

Magnesium är också en viktig ingrediens i kroppens ämnesomsättning, sänker ditt blodtryck och blodsocker. Vilket innebär mindre sockersug,(älskar´t)

Man kan tycka vad man vill om kosttilskott, om vi verkligen behöver det eller inte. Vissa menar att vi, speciellt vi i västvärlden, får i oss allt vi behöver i vår kost. Andra menar att våra livsmedel inte innehåller all den näring vi behöver, att allt är för processat och förstört av bekämpningsmedel och liknande.

Jag tror personligen att vi absolut kan behöva lite hjälp på traven och att det är otroligt individuellt. Beroende på ålder, kön, livsstil, årstid, miljö osv.

Wild nutrition har samma filosofi och skräddarsyr kosttilskott för kvinnor och män i alla stadier i livet. Det och sättet kosttilskotten framställs, med Food Grown tekniken, gör att jag anser att deras kosttilskott känns trovärdiga och jag är väldigt glad att vi har chansen att ge våra deltagare varsin burk att prova själv.

Alexandra Aronsson

Alexandra Aronsson

Info