It cosmetics cc-cream “your skin but better”

5 years ago

it Cosmetics CC-cream “Your skin but better”

Precis hemkommen från en väldigt intensiv, men roligt jobbvecka i Marbella med Edblads. Det har varit full rulle från tidig morgon till sen kväll, därav avsaknaden av uppdaterade inlägg.

Jag testade en ny foundation, eller CC cream på vår sanslöst vackra modell Monica. It cosmetics CC cream. Det surras väldigt mycket om it Cosmetics i Beautyvärlden just nu och det är en väldig hype runt märket.

Vad är it Cosmetics?
Kvinnan bakom, Jamie Kern Lima var ett nyhetsankare som inte var nöjd med make-upen hon fick på sitt fejs, samt att hon själv fick Rosacea i 30årsåldern så hon utvecklade helt sonika, tillsammans med plastikkirurger och hudläkare ett eget märke. Hepp!

It Cosmetics CC Cream har hög spf 50 spf, samt både UVA och UVB skydd. CC i CC cream står för= Color Correcting. Utöver det är det en 7 i ett produkt med b la fuktgivande serum, solskydd, primer, concealer, foundation i ett. Så det ska alltså vara allt du behöver o lite till i en tub.

Just de jag köpte är full-coverage så den ger lite mer täckning. men det finns också en som ska vara med lite mindre täckning och mer glow samt en oil-free mattande för problemhy.

it Cosmetics CC-cream “Your skin but better”

Har varit sugen på att testa den länge och kom äntligen till skott med att köpa den för 2 veckor sedan så jag testade, som alltid, på migsjälv först innan jag jobbar med produkten på modell.

Jag tycker väldigt mycket om den, konsistensen är ganska krämig men appliceras fint på huden. Vid första intrycket känns den lite mer täckande än jag egentligen föredrar, men den smälter in jättefint i hudtonen under appliceringen och lämnar en fin, jämn hudton med väldigt fin lyster.

Även om du ska kunna applicera CC-cream direkt på huden eftersom den även har vårdande och närande egenskaper så har jag alltid min vanliga dagkräm under. Jag tycker det blir för stramt och torrt i ansiktet annars. Även så med denna, jag testade en dag att bara applicera krämen på nytvättat fejs och gillar inte alls känslan och tycker inte att finishen blir alls lika fin.

it Cosmetics CC-cream “Your skin but better”

Även när jag använder produkten på modell har jag alltid fuktkräm under.

Monica har väldigt fin hy i sigsjälv men med It Cosmetics CC-Cream blev den överjordiskt fin. Precis som deras slogan “Your skin but better”

Kolla vilken magisk lyster, och då är det inte ens den av It Cosmetics CC-cream som är den lystergivande, jag måste genast köpa på mig även den!

It Cosmetics CC Cream finns på kicks.se och på Kicks flaggskeppsbutik i Stockholm. Den kotsar 395 kr, mycket värd pengarna och jag rekommenderar den varmt.

Alexandra Aronsson

Alexandra Aronsson

Info