Eternal eyeliner från linda hallberg cosmetics

2 years ago

Eternal Eyeliner från Linda Hallberg Cosmetics

Linda Hallberg Cosmetics har precis lanserat en flytande eyeliner som enligt Linda kommer bli din nya bästis som aldrig sviker: Eternal Eyeliner

Eternal Eyeliner från Linda Hallberg Cosmetics

Eyelinern har ett “free ink”-system vilket betyder att formulan inte doseras utan har ett fritt droppflöde. För att aktivera det behöver du skaka pennan 6-7 ggr innan användning de 3-4 första gångerna du använder den. Den behöver också alltid sen stå med tippen nedåt när du förvarar den.

Eternal Eyeliner från Linda Hallberg Cosmetics

Applikatorn är skarp, flexibel med bra motstånd. Jag tycker att många flytande eyelinerpennors applikatorer är FÖR mjuka så de liksom inte följer med när jag målar vilket är extremt irriterande.

Men så är inte fallet här, applikatorn följer med hela vägen och gör det enkelt att avsluta vingen i en tunn spets.

Eternal Eyeliner från Linda Hallberg Cosmetics

Allra första gången jag använde eyelinern fick jag skaka den 2 eller 3 ggr under tiden jag målade för att få linjen riktig svart.

Men efter det har den stått i badrumsskåpet med tippen ner och nu blir det en kolsvart linje i ett drag.

Formulan känns nästan lite gummiaktig vilket jag verkligen gillar.

Eternal Eyeliner från Linda Hallberg Cosmetics

Hållbarhet då?

Den ska stå emot tårar, hällregn, tropisk hetta och ska alltså nästintill vara orubblig.

Jag gav den ett ordentligt test första dagen, gick på massage med min eyeliner fint målad (dessutom i regn både på vägen dit och vägen hem.) Där låg jag med huvudet i hålet i 45 minuter som man gör.

I vanliga fall brukar mascara och allt annat man kan tänkas ha på ögonen sitta nere vid överläppen när jag är färdigknådad, så hur gick det då?

Faktiskt så var det bara mascaran som hade kladdat lite, eyelinern satt precis på samma ställe som när jag la huvudet i hålet, t om spetsen på vingen!

Regnet var en enkel match och nu ska jag göra nästa test. Jag ska träna med eyeliner idag, det händer inte så speciellt ofta att jag tränar med smink men vad gör man inte för att testa produkter ordentligt?

Eternal eyeliner finns på Kicks och kostar 229kr.

Linda Hallberg Cosmetics går från klarhet till klarhet. Om ni är fans av eyeliners kommer ni älska den, det är jag säker på!

Alexandra Aronsson

Alexandra Aronsson

Info