Börjar bli bikiniredo

2 years ago

Börjar bli bikiniredo

Idag var jag på min 5e och sista brazilian laserbehandling på Clinic Divine. De utför hårborttagning med laser i Stockholm och sen 2018 även laser i Göteborg.

Behandlingen jag gjort heter Cellox 20 och vad den gör är att förstöra hårstråna när de befinner sig i den aktiva fasen, den anagena fasen. Hårstrån genomgår som ni kanske vet 3 faser, den anagena, den katgena (övergångsfasen) och den telogena fasen när håret slutligen lossnar.

Som alltid är resultatet väldigt individuellt men som regel bör du göra 5-6 behandlingar för att se ett riktigt resultat. Ju mörkare hår du har desto bättre, det funkar inte på ljusa blonda hår.

Jag gjorde som sagt min sista behandling nu, det slutliga resultatet återkommer jag med om ett litet tag men än så länge kan jag säga såhär:

Jag märker en markant skillnad, väldigt mycket av det hår jag ville bli av med har försvunnit och det som fortfarande växer ut är betydligt tunnare. Extremt intima fakta här men vad gör jag inte för er läsare:
Jag är mörkare uppe på och har ljusare hår nedåt, bakåt om ni förstår och där mörker jag att det, som väntat, inte tagit lika bra. MEN det är ändå en stor skillnad från förut.

Om jag tycker det är värt att gå igenom? För mig är det absolut det. Slippa hålla på att raka, få röda prickar o inåtväxta hår som blir inflammerade. eller för den delen slippa gå o vaxa var 6e vecka eller hur ofta man nu behöver göra det. Jag tycker det är underbart att inte behöva fixa bikinilinjen (o lite till) längre och kan definitivt tänka mig göra samma behandling under armarna och på benen. Visst känns det när du blir behandlad, men det går så himla snabbt och det är inget du inte klarar av.

Sapna på Clinic Divine Södermalm har tagit hand om mig och hon har gjort ett utomordentligt proffsigt jobb. Inte ett endaste hårstrå har slunkit förbi när hon har hållt i handtaget!

Min Cellox 20 behandling har varit ett samarbete mellan mig och Clinic Divine, mina åsikter och min bedömning om behandlingen är helt ärlig och helt min egen.

Alexandra Aronsson

Alexandra Aronsson

Info