Snäll, effektiv och prisvärd ögonmake-up remover

3 years ago

Snäll, effektiv och prisvärd ögonmake-up remover

Vill tipsa er om en väldigt effektiv men ändå väldigt snäll ögon-makeup som dessutom har ett grymt bra pris, 100 ml för 109kr.

Blephasol är ett micellärvatten för känsliga ögonlock. Micellärvatten är ett av det absolut snällaste alternativen av rengöring, bra alternativ för dig med väldigt känslig hy, torr hy, rosacea och perorial dermatit.

Blephasol rengör snällt men effektivt och det jag gillar mest är att det blir rent utan att det blir någon kladdig hinna som jag upplever att det blir av mjölkrengöringar eller oljebaserade rengöringar för ögonen.
Små försiktiga rörelser, inget gnugga och dra, det är inte bra för den känsliga huden runt ögoen plus att du faktiskt kan dra av fransar.

När du köper Blephasol kommer det med små fyrkantiga pads som du blöter med produkt, håll mot ögonfransarna en liten stund innan du försiktigt masserar bort make-upen. Blephasol behöver inte sköljas bort, utan du kan lägga på din ögonkräm direkt efter.

Alexandra Aronsson

Alexandra Aronsson

Info