Hejdå värsta året i mitt liv!

5 years ago

Hejdå värsta året i mitt liv!

2018 är ett år jag mer än gärna lämnar. Utan jämnförelse mitt livs absolut värsta år! På bara några månader rasade min värld, pappas cancerbesked i juni, Christophers cancerbesked i augusti och pappas bortgång i oktober. Mitt liv vändes totalt upp och ner och inget kommer någonsin bli detsamma igen.

Men det kommer att bli något annat, ett annat sätt att leva, ett annat liv och jag vet att det kommer bli bra ändå, utan pappa. Men han kommer att saknas varje dag, varendaste en av dagarna i resten av mitt liv.

I denna anda tvingar jag mig själv att tänka på de bra sakerna som hände i år, för det fanns ju såklart även bra dagar mitt i allt skit och det vill jag dela med er.

Hejdå värsta året i mitt liv!

I januari satte jag igång Crossfit Kids som blev en mega-succé. Det blev så poppis att jag fick dela upp det på Crossfit Kids och Crossfit Teens till höstterminen.

Jag tycker det är så otroligt roligt, det ger mig mycket mer glädje och inspiration än vad jag någonsin trodde. Mina små krigare, de är så grymt duktiga. Definitivt en av de braiga grejerna med 2018.

Hejdå värsta året i mitt liv!

Det var mycket snö ett tag, väldigt härligt när man är ledig och kan vara ute mycket med familjen.

Hejdå värsta året i mitt liv!

Jag blev klar med min Crossfit Level 1 kurs så jag blev certifierad crossfittränare. Sjukt roligt, jag har inte pluggat något sedan -99 och det gav verkligen mersmak så bara några veckor efter jag fick mitt certifikat gjorde jag nästa utbidning.

Hejdå värsta året i mitt liv!

En snabbkurs i sportmassage, där vi lärde oss hitta triggerpunkter och hur du bäst kommer åt dom. En väldigt lärorik och smärtsam kurs..
Den gav ännu mer mersmak och nästa utbildning kom ytterligare några veckor senare.

Hejdå värsta året i mitt liv!

En Pt-utbildning via Intensive PT. En två-veckors kurs där det är föreläsningar varje kväll och sista helgen en praktisk dag samt tentaskrivning på söndagen.

Mitt i allt det här höll vi också på med visning på lägenheten som skulle säljas, jag var på resande fot och sen var Jocke på jobbresa så att jag klarade den tentan är faktistk en bedrift jag är sjukt stolt över. Den har nämligen rykte om sig att vara väldigt, väldigt svår o att typ 50% inte klarar den första gången…

Hejdå värsta året i mitt liv!

Jag avslutade årets utbildningskavalkad med en dagskurs i Plyometrics och en workshop om Vegankost och hur man ska tänka med träning och vegankost.

Lärde mig massa roligt och nyttig och kommer definitivt att nörda ner mig mer inom området kostrådgivning nästa år, både för köttätare, vegetarianer och veganer.

Mina utbildningar var verkligen en bra grej med 2018.

Hejdå värsta året i mitt liv!

Vi lyckades också klämma in en flytt innan sommaren. Vid påsk hittade vi en lägenhet vi verkligen gillade, köpte den och hade drygt 2 månader på oss att sälja vår egen…

Lite halvstressigt men det gick ju jättebra, vi fick sålt vår lägenhet 20 dagar innan det var inflytt, vi fick de pengarna vi ville ha och vår lägenhet (som vi bara hade sett på ritning) kändes som hemma från första sekund.

Man måste ju chansa för att vinna eller hur är det man säger…

Hejdå värsta året i mitt liv!

O så kom Gullan! Mammas och pappas alldeles bedårande mopsvalp som är så söt att man vill äta upp en. Världens roligaste och gosigste!

Hejdå värsta året i mitt liv!

Jobbmässigt har det varit en bra år, med massa roliga jobb och resor till härliga ställen. Vackraste platsen jag besökte 2018 var lätt Lofoten med Peak Performance, vilket ställe!

Overkligt vackert hur du än vände huvudet och så otroligt häftigt med midnattssolen. Första gången jag kände att det nog ändå hade varit härligt att åka på en vandringssemester…

Hejdå värsta året i mitt liv!

Även om sommaren var början på vårt helvete så fanns det fina dagar när vi var tillsammans hela familjen och mådde bra. Detta är en bild från en av de dagarna, när vi var nere i hamnen och åt räkmacka på Marinan, promenerade i det helt fantastiska vädret och bara umgicks.

Hejdå värsta året i mitt liv!

Make-up Your Fi(t)tness är en av årets absolut bästa grejer, tänk att det jag och min bästis satt och drömde ihop en vinkväll förra sommaren blev av.

Att det gick så bra så vi gjorde det både i Ystad och Stockholm och att vi kommer fortsätta under 2019 med flera Make-up your fi(t)tness dagar både i Ystad, Stockholm, Umeå o kanske på några platser till!!

Hejdå värsta året i mitt liv!

Lyxen att kunna göra en så rolig grej med sin bästa kompis, det är jag så otroligt tacksam för!

Hejdå värsta året i mitt liv!

Avslutar med årets finaste, min tatuering. Pappas namnteckning precis under hjärtat. Det känns väldigt bra att ha den där. Han kommer aldrig tillbaka, men jag har en del av honom där, under hjärtat, för alltid.

Tänk att det ändå gick att hitta några bra grejer som hänt under detta äckligt, vidriga, hjärtekrossande och pissiga år. Det ger ändå lite hopp inför 2019.

Massa kärlek från mig till er alla.

Alexandra Aronsson

Alexandra Aronsson

Info