Brasiliansk vaxning fast med laser!

2 years ago

Brasiliansk vaxning fast med laser!

Varnar känsliga läsare, det blir väldigt intimt i detta inlägg!

Så mina fina läsare, jag har börjat med något som kan låta lite skrämmande, brazilian med laser på Clinic Divine! Hur många av er kniper ihop benen när ni läser det?

Brasiliansk vaxning fast med laser!

Behandlingen heter Cellox 20 och den vackra tjejen på bilden, Sapna är tjejen som tar hand om mig.

Sapna är superduktig och proffsig på hårborttagning med laser,något som verkligen uppskattas med tanke på ställningarna man ligger i underbehandlingen. Förutom min gynekolog, barnmorska och min man så kan man lugnt säga att Sapna har sett mer av mig än någon annan…

Brasiliansk vaxning fast med laser!

Vad gör Cellox 20 då?

Jo, Cellox 20 förstör hårstråna när de befinner sig i den aktiva fasen, den anagena fasen. Hårstrån genomgår som ni kanske vet 3 faser, den anagena, den katagena (övergångsfasen) och den telogena fasen när håret slutligen lossnar.

Brasiliansk vaxning fast med laser!

Hur går det till?

Handtaget sveps över området du vill behandla och värme byggs successivt upp i huden genom ett kontinuerligt pulserande ljus. Vid 70 grader förstörs proteinet i hårsäckarna. På detta sätt minimeras risken för pigmentförändringar samt brännskador.

Cellox 20 har ett kylsystem som kyler det översta hudlagret under behandling, det ger behandlingen högre effektivitet och i princip smärtfri.

Brasiliansk vaxning fast med laser!

Försvinner håret för alltid då?

Forskning pekar på att ett växande hårstrå som förstörs av hög energi inte växer tillbaka. Hår anlag kan däremot p ga hormonell påverkan, klimakteriet t ex. Då kan det komma nya hårstrån.

3v efter behandling börjar hårstråna med de förstörda hårståna trilla av.

Räkna med 6 behandlingar med 6-8 v mellanrum. Bästa tiden att göra behandlingarna är höst/vinter eftersom du ska undvika sol under behandlingstiden.

Cellox 20 kan även behandla ytliga kärl, acne, rosacea, åldersfläckar,pigmenteringar samt göra hudföryngrande behandlingar

Hur ont gör det och funkar det?

Jag har gjort 3 st behandlingar så jag är halvvägs igenom. Om vi tar hur ont det gör först då.
Nu gör ju jag en behandling på ett väldigt känsligt ställe, det måste tas under beaktning. Jag tycker inte att det gör speciellt ont, det blir varmt och det sticker lite. På vissa ställen, när handtaget är väldigt nära mitt allra heligast område bränner det till, men det går så himla fort så det är definitivt något man klarar utan problem. Om du gör brasiliansk vaxning kommer det här vara en barnlek!

Resultat

Jag gjorde en liknande laserbehandling för drygt 2 år sedan, då gjorde jag 6 st behandlingar. Av den har allt hår som fanns i bikinilinjen, utanför troskanten försvunnit och hållt sig borta. Men håret innanför troskanten hände det inget med alls. Nu med bara 3 behandlingar med Cellox 20 är det bara pyttelite kvar av det som jag vill ha bort! Dessutom försvann inget av håret bak mot rumpan bort med den andra behandlingen, men även där märker jag en stor skillnad. Som sagt bara halvvägs så jag får återkomma med slutresultat, men än sålänge är jag väldigt nöjd. Återkommer med mer info om hur det går för mig och fiffi ;)!
Du bestämmer själv hur mycket du vill ta bort, man måste definitivt inte ta bort allt. Smaksak helt enkelt!

Mer info hittar du på www.clinicdivine.se

Alexandra Aronsson

Alexandra Aronsson

Info