Inbetween by blithe

3 years ago

InBetween by Blithe

Äntligen lanserar Koreanska märket Blithes sin serie InBetween!! Jag säger äntligen för jag fick äran att prova alla produkterna här under vintern/våren och blev väldigt förtjust i dem så jag har längtat efter att få berätta om produkterna samt efter att kunna köpa mer för min favvo är slut sedan länge…

InBetween en hudvårdslinje som ska förbereda huden på bästa sätt för make-up. Linjen består av 4 produkter, Serum, Glowing cream, Hydro Priming Cream samt Tone Correcting Cream.

InBetween by Blithe

InBetween Hydro Priming Cream är en lätt kräm i gelkrämform med fuktgivande egenskaper. Funkar för alla hudtyper och kan avnändas för sig själv eller under make-up. Formulan som innehåller squalene samt tomatlöv jämnar ut, mjukgör och ger näring

Instant Hydro Priming Cream kostar 439 kr

InBetween by Blithe

Tone Correcting Cream funkar extra bra för fet/kombinationshy. Den innehåller sheasmör som ger näring och lavendelolja som har lugnande egenskaper. Krämen korrigerar rödhet och har en lite blurrande effekt.

Tone Correcting Cream kostar 439 kr

InBetween by Blithe

Instant Glowing Cream funkar bra för alla hudtyper och är min personliga favorit. En fuktgivande lätt kräm som ger massa superfin glöd till huden. Den nästan lite pärlemorskimrande krämen är så fin att den även funkar utmärkt att ha för sig själv utan efterföljande foundation.

Instant Glowing Cream kostar 439 kr

InBetween by Blithe

Makeup Prep, seriens enda serum. Fuktgivande, närande och skyddande. Superskönt serum som funkar bra med alla krämer och för alla hudtyper.

Om jag har velat ha en look med riktigt mycket glöd på mina modeller har jag preppat med serum och sedan använt Instant Glowing Cream, då blir det glow vill jag lova!

Makeup Prep Serum kostar 359kr

InBetweenserien hittar ni på www.hudoteket.se och inom kort även på eleven.se, bangerhead.se. Kicks och Åhléns får även in produkterna i mitten av oktober.

Alexandra Aronsson

Alexandra Aronsson

Info