La roche-posay lipikar, vilka stjärnor!

2 years ago

La Roche-Posay Lipikar, vilka stjärnor!

Eftersom både jag och framförallt min son har väldigt torr och eksembenägen hud är jag alltid på jakt efter riktigt bra, effektiv men ändå snäll hudvård.

Jag hittade ju Sorion, den naturliga mirakelkrämen som är det bästa vi någonsin provat på Ebbe. Det enda, förutom kortison, som faktiskt funkat. Missade du det inlägget kan du läsa det här

Nu har jag fått bekanta mig med en ny liten stjärnfamilj av produkter. La Roche-Posays Lipikar produkter som innehåller en hög koncentration av La Roche-Posays Probiotiska Termal Vatten.

Liten Probiotika skola

Probiotika hjälper till att hålla mikroberna på huden i balans. Mikrober är mikroorganismer som består av bakterier, virus, svampar och archaea. Mikrober finns över hela kroppen, det finns inte ett enda ställe som saknar dem. Varje område har sin alldeles unika uppsättning av mikrober som inte är den andra lik.

Vår hud är full med mikrober och en alldeles unik bakterieflora som skiljer sig från olika kroppsdelar. På huden är deras jobb att kommunicera med våra hudceller för att se till att rätt mängd talg produceras för att smörja vår hud. De skyddar oss också mot skadliga bakterier och inkräktare och har nära kontakt med immunförsvaret.

La Roche-Posay Lipikar, vilka stjärnor!

Lipikar Syndet Ap+ Cream Wash en jättemild dusch-gelé-creme för spädbarn (från 2 vecors ålder), barn och vuxna med torr och irriterad hy med tendens till atopi.
Berikad med karitésmör, niacinamide (vitamin B3)Utan tvål, utan parfym, utan parabener.

Mjuk, skön och lyxig formula som löddrar härligt.

La Roche-Posay Lipikar, vilka stjärnor!

Lipikar Balm AP+ en superskön body balm som är extremt återfuktande. Innehåller förutom det probiotiska termal vattnet även karitésmör, glycerin och niacinamide (vitamin B3). Kan användas både på ansikte och kropp och är så snäll att den kan användas på spädbarn från 2 veckors ålder och uppåt.

Svagt “halmig” doft.

La Roche-Posay Lipikar, vilka stjärnor!

La Roche-Posay Lipikar Stick AP+är ett lugnande stift som reducerar kliande och irritationer orsakat av torrhet. Ett bra komplement till duschkrämen och body lotion. Perfekt att ha med i väskan. Kan användas både i ansikte och på kropp.

Lugnar huden omedelbart. Hypoallergen formula. Utan parfym.

La Roche-Posay Lipikar, vilka stjärnor!

Thermal Spring Water ett lugnande och skyddande kropps- och ansikts spray. Spraya på när du känner för det, jag brukar köra en omgång efter rengöring. Skönt t ex efter dag i solen, eller när du suttit framför datorn.

Jag rekommenderar varmt hela serien, speciellt Cream Wash och Body Balm som har gett jättefina resultat på både mig och Ebbe. Vi kommer att fortsätta med en kombo av de 2 produkterna, kompletterat med Sorion på de område som är mest utsatta.

Alexandra Aronsson

Alexandra Aronsson

Info