Två grymma svett/tårsäkra mascaror under 160 kr!

3 years ago

Två grymma svett/tårsäkra mascaror under 160 kr!

Hörrni, hur härligt är vädret nu? (Om vi bortser fån pollenchocken som kommer med det..) Detta är ju den absolut bästa tiden på året, allt härligt ligger liksom framför en nu, synd bara att det alltid också sammansmälter med att det är den tiden jag alltid har som mest att göra så att tiden bara rinner iväg..

Vill tipsa om två grymma mascaror som VERKLIGEN sitter. Ni kan träna och svettas järnet, gå på bröllop och fulgråta, jag har t om bastat och badat med den ena utan det minsta släpp! Dessutom är de båda väldigt plånboksvänliga.

Två grymma svett/tårsäkra mascaror under 160 kr!

Först ut Isadoras alldeles nya Big Bold Waterproof Volume Mascara. Stor härlig borste som fångar upp alla fransar så du kan bygga upp massa volym. Sitter som sagt som berget, måste tas bort med eye make-up remover för vattenfast mascara, annars sliter du sönder fransarna.

Perfekt för dig som vill ha mycket volym och böjda fransar utan att vara rädd för att allt sitter under ögat i slutet på dagen. Funkar även på svettiga träningspass, ger min personliga garanti på detta, jag har testat!

Pris 159 kr!!

Två grymma svett/tårsäkra mascaror under 160 kr!

Revlon Mega Multiplier är en riktig pärla! Formulan sluter sig runt dina fransar som ett litet hölje som också sitter som berget hela dagen. Det riktigt göttiga med den här är att du tvättar bort den med ljummet vatten, (precis som Kanebos 38 grader om ni känner till den).
Du kan bygga lite volym men inte supermycket, resultatet blir lite naturligare fransar.

Denna har jag tränat med, badat med samt bastat och badat med och den sitter där den ska tills jag tvättar bort den med ljummet vatten. Magic!

Pris 159 kr!!

Alexandra Aronsson

Alexandra Aronsson

Info