Solkysst i skuggan

3 years ago

Solkysst i skuggan

Låt oss prata om det här med BUS-brun-utan-sol i ansiktet. Jag älskar tanken av det, att vakna upp med en fräsch solkysst ton nu på direkten. Att kunna se pigg ut när man vaknar och inte som 7 svåra år.

Vad är problemet då? Jo, jag har provat ofantligt många märken och formulas, gele, mousse, mjölk, spray osv. Det de flesta har gemensamt är att även om de ger fin färg så får jag dålig hy av de. Eller inte dålig men smutsig, det blir liksom svart i porerna under dagen och det känns ju sådär härligt. Några få har funkat bättre men ingen har faktiskt klarat sig igenom min kritiska granskning till 100%.

Så när Swiss Clinic skickade hem pressprov på sin nya self-tanning treatment för ansiktet var jag lätt-skeptiskt -entusiastisk..

Solkysst i skuggan

Swiss Clinic Self Tanning Treatment är en behandling som består av 2 produkter, Self-tan drops och Self-tan pads.

Self Tan Drops använder du på morgonen, du droppar i några droppar i din dagkräm eller så tar du oljan direkt på huden. Jag har provat båda varianterna och skulle säga att om du är lite försiktig general kan det vara bra att börja med några droppar i din kräm för att sen ev stegra upp.

Self-Tan Pads använder du på kvällen, du tar en pad på rengjort ansikte, enligt föreskrift ska du “applicera försiktigt” i ansikte och på halsen. Jag tjoffade runt min pad och var inte jättenoga eller försiktig och det blev hur bra som helst ändå. Padsen är återfuktande och färgar inte av sig på kudden. Jag har tagit bara padsen och ingen nattkräm efter och det har funkat bra för mig, som ändå är en torris.

Båda produkterna är hyffsat lättanvända, jag kan tycka att det kan vara lite svårt att få ut dropparna utan att det skvätter lite här och var bara. De är väldigt behagliga i doften, inte så brun-utan-soliga.

Resultatet då? Fin fräsch ton, jag tyckte det var lätt att jobba med produkterna och det blev verkligen gradvis så du inte vaknar med superbrunt fejs till en annars ganska blek kropp.. Du behöver inte vara så himla noggrann när du applicerar heller, jag har provat både perfektionist applicering och att bara dutta runt och det blir fint både ock. Porerna då? Är detta the holy grail av BUS-produkter?
Nej, tyvärr inte, även denna lägger sig i porerna. jag märker det inte lika mycket av oljan som av padsen. Innan ni ens tänker tanken, så ja, självklart har jag provat exfolierar innan, applicera annan kräm innan och alla de där bus-tricken.

Så kort re-cap lättjobbade produkter, svårt att misslyckas, behaglig doft, fin ton men lägger sig i porerna, precis som alla andra bus-produkterna för ansiktet jag provat.

Alexandra Aronsson

Alexandra Aronsson

Info