Middag med rose-marie swift

3 years ago

Middag med Rose-Marie Swift

Mitt i flyttkaoset tog jag en paus för att en ”intim liten middag”på Sturehof. Löjligt trött o sliten var jag men det ska väldigt mycket till för att missa chansen att få wine and dine med Rose-Marie Swift.

För er som inte har koll på Rose-Marie så är hon kvinnan bakom megapopulära (och ett av mina absoluta favorit-) make-up märken, RMS beauty.

Vilket otroligt privilegie att få sitta och prata med henne, hon berättade massor om Rms såklart och passade på att visa några av alla härliga nyheter som ska komma. Eftersom alla runt bordet jobbar med beauty och som make-up artister blev det såklart en del bransch-skvaller också.

Middag med Rose-Marie Swift

Kan skvallra om att det b la kommer ut en foundation i mousseform som tydligen ska vara något alldeles extra, fler mörkare färger på foundation kommer samt en helt fantastisk penna för våtlinjen i ögat som ser naturligt uppiggande ut.

Champange Rosé Luminizer har förut bara funnits i en Luminizer Quad, en förpackning med 4 olika highlighters. Nu kommer den i full size, yeah! Just den färgen råkar va favoriten i som alltid tar slut först i quadsförpackningen.

Middag med Rose-Marie Swift

Vi hade en otroligt härlig kväll och Rose-Marie blev ännu mer av en förebild än hon var förut, vilken underbar kvinna!

Alexandra Aronsson

Alexandra Aronsson

Info