Glowifiera influensers med rms

4 years ago

Glowifiera influensers med Rms

I torsdags åkte jag ut till ruin Retreat i Nacka där Presskontakterna hade ett event tillsammans med River Island och ett härligt gäng influensers.

Glowifiera influensers med Rms

Rms Beauty kom jag i kontakt med för flera år sedan, precis när det lanserats i Sverige. Jag blev totalförälskad i deras un-cover up (foundation och concealer i ett), deras highlighters och bronzer b la och använder fortfarande de produkterna hur mycket som helst när jag jobbar. Lite av en ambassadör för Rms har jag blivit och jag har varit hållit flera master classes om produkterna osv.

Glowifiera influensers med Rms

Denna gången var det som sagt några influensers som skulle få glowifieras. Ovanligt nog var det faktiskt killarna som ställde sig först i kö för att bli flawless, underbart ju!
Un-cover up funkar väldigt bra på män/killar som vill fräscha upp hyn lite men inte se sminkade ut.

Glowifiera influensers med Rms

Här har jag un-coverup. Lagom täckning men du känner ändå huden igenom samt att det blir fin lyster.

Glowifiera influensers med Rms

Eftersom jag kom ut på eftermiddagen hade de flesta redan någon typ av make-up på. Det tog jag lätt bort med Cremor Labs Cleansing Wipes. Älskar dem, de tar bort make-up och ger samtidigt massa fukt. De innehåller grönt te och aloe vera som är lugnande och återfuktande så huden inte blir irriterad utan går utmärkt att lägga ny make-up på direkt.
Väldigt bra quick-fix i mitt jobb!

Glowifiera influensers med Rms

Niklas Berglind är ju så nära flawless man kan komma helt utan make-up men en dutt highlighter och lite lätt bronzing skadar ju aldrig!

Glowifiera influensers med Rms
Glowifiera influensers med Rms

Kolla vilken fin lyster det blir!

Alexandra Aronsson

Alexandra Aronsson

Info