The Way We Play

Pressdagar aw18

4 months ago
Pressdagar AW18

Nu har det varit pressvecka igen, denna härliga förekomst som jag har ynnesten att få delta i. Pressvecka innebär att du går runt på de olika presskontoren och tittar på en massa härliga nyheter som ska komma till nästa säsong.

Det innebär också att du kan äta och dricka hur mycket som helst i princip eftersom varje presskontor har något smaskigt att bjuda på. Just på denna bilden ser ni fruktostbuffén hos presskontakterna…

Så i korthet, träffa alla grymma beautykollegor, se härliga nyheter och bli bortskämd. Alldeles, alldeles underbart med andra ord 😉

Pressdagar AW18

Klairs är ett K Beautymärke som jag är väldigt förtjust i, speciellt deras c-vitamin serum, som ger helt fantastisk lyster och deras Bb-cream som jag skrev om här i förra inlägget.

Pressdagar AW18

Just den här trion ska göra underverk för dig med lite aknebenägen hud och mot stora porer.

Pressdagar AW18

Nyhet från Olaplex är att de lanserar shampoo och balsam, vääääldigt sugen på att testa de.

Pressdagar AW18

Jag var bjuden på Beauty Lunch på Hillenberg med Mildh press och hela skönhetsligan, väldigt mysigt!

Pressdagar AW18

Björna Axén lanserar en ny kroppsserie som är helt fantastisk, mer om det kommer!

Pressdagar AW18

Johan Hellström var på plats för att prata om deras nya kroppsserie. Det var bara så svårt att koncentrera sig på vad han sa eftersom jag samtidigt fick en helt ljuvlig handmassage och höll på att somna.

Pressdagar AW18
Pressdagar AW18

Massa härliga nyheter på maskfronten som jag ju är helt besatt av. Speciellt sheet masks har ju blivit ett svårt beroende…

Pressdagar AW18
Pressdagar AW18

Nyheter från Elizsabeth Arden. Väldigt nyfiken på den nya mascaran eftersom den förra jag provade Grand Entrance var en av de bästa jag testat i hela mitt liv!

Pressdagar AW18

Too Faced Peel off Glitter eyeliner, huuuur fina? Jag vill ha dem allihop.

Pressdagar AW18

På Vass pr hade de också den sötaste (i dubbel bemärkelse) blomsterbuketten av gjord av Cup cakes. Helt ljuvlig och verkligen något jag skulle kunna tänka mig att ha istället för tårta på kalas och fest. Förförande goda var de också kan jag meddela, jag slög en på 2 tuggor tror jag.

Sammanfattningsvis: massa roligt nytt har jag sett och fått en del med mig hem att testa, en av grejerna jag är extra pepp på att testa är en ipl-maskin för hemmabruk. Alltså permanent hårborttagning… Jag är alltid lite skeptisk till hemmabruksmaskiner så det ska bli kul att se hur det funkar. Vill ni veta mer om det så stay tuned!
puss o kram på er alla fina läsare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.