Mon|sun prisvärd lyx för hemmaspa

3 years ago

Mon|Sun prisvärd lyx för hemmaspa

I veckan lanserades svenska “Home Spa” märket Mon|Sun, prisvärd lyx i insprirerad av den Skandinaviska avskalade enkelheten. Avsedd för den livvstilssmarta kvinnan från måndag till söndag.

Produkterna finns i 4 olika serier, är veganska och utvecklade i Sverige.

Förpackningarna är enkla, stilrena i dova pastelliga toner. Lanseringseventet i veckan hölls på Dry Studios i Stockholm som också hjälp till att ta fram märkets design.

Mon|Sun prisvärd lyx för hemmaspa

So far so good, men hur är produkterna då?

Jag har testat några stycken och har bara bra omdömen att ge så långt.

Imorse skrubbade jag kroppen med Exfoliating shower gel i duschen, härlig doft och lagom riv.

Rush hour booster är en lätt gel boostad med hyaluronsyra att använda som body essence under din body lotion eller bara för sig själv. Har provat den på båda sätten och tycker den är helt ljuvlig, Känns lite extra lyxigt att har en essence under body lotion, men tar såklart lite längre tid så det är kanske inget jag kommer hålla på med varje morgon… Uppiggande fräsch doft av ingefära och
citrus.

Body Soufflén visste jag ju att jag skulle älska innan jag ens provade den. Allt fluffigt, krämigt i burk för kroppen är jag en sucker för. Jag fick prova den som heter Whipped Tuesday, också härlig, lätt och fräsch i doften.

Mon|Sun prisvärd lyx för hemmaspa

Det finns room diffusers i form av doftstickor eller den här fina lilla cirkelformade träasken som du häller några droppar parfymerad olja i. Samt ett doftljus för varje kategori.

Slutsats: Superhärliga produkter till extremt bra priser. (Från 89 kr för handtvål till 149kr för body soufflé.) Jättefina produkter att ha framme i badrummet, perfekt gå-bort-present eller present till digsjälv för den delen. Första intrycket av märket är bara positivt och det får bara ros av mig.

Produkterna hittar du på Kicks.

Alexandra Aronsson

Alexandra Aronsson

Info