The Way We Play

19 years and counting

7 months ago
19 years and counting

1999, vilket år det var! Sista året på förra århundradet, det året jag gick min make-up artistutbildning men framför allt året jag mötte mannen i mitt liv.

Den 12/3 1999, det är vår födelsedag det. 19 år sedan på pricken idag, N I T T O N, 1:a 9:A. Det är heeelt galet.

19 years and counting

Så galet underbart, så galet bra! Jag blir helt tårögd när jag sitter och tittar i våra gamla fotoalbum, med riktiga utskrivna foton, som klistrats in och gärna med någon cheezy kommentar under.

Allt vi gjort tillsammans,alla platser vi varit på, alla fester, alla människor vi träffat, alla bråk, alla skratt.

19 years and counting

I princip halva mitt liv har jag varit tillsammans med denna man, varit en del av hans familj och hans vänner och han likaså med alla mina nära och kära.

Det känns som att vi är ett men ändå inte, som samma person fast två och jag älskar det. Jag älskar vårt liv tillsammans och allt vi åstadkommit ihop.

19 years and counting

Jag älskar hur vi fungerar ihop, vi kan avsluta varandras meningar i princip (även om jag blir EXTREMT irriterad när just han gör så). Jag älskar hur trygg och älskad jag känner mig.

19 years and counting

Jag älskar friheten vi ger varandra, att vi gör vårt yttersta för att inte ta varandra för givet. Att vi försöker har date nights lite då och då bara vi två för att inte “bara” vara mamma och pappa till våra barn utan också få vara man och fru.

Jag vet att jag kommer att älska att bli gammal, grå och rynkig med dig, då när vi ska resa runt i världen och götta oss ordentligt och hitta på en massa bus med alla våra barnbarn.

Jag älskar att få vara din fru, puss på 19 årsdagen min älskling.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.