Lördagmorgnar = crossfit kids

3 years ago

Lördagmorgnar = Crossfit Kids

Ett av förra årets absolut bästa beslut var att ta tag i saken och göra min Crossfit Level1 kurs så jag kan coacha i Crossfit. Nästbäst var beslutet att starta upp Crossfit Kids igen på Crossfit Södermalm.

Lördagmorgnar = Crossfit Kids

Att den där timmen på lördagar, med andra föräldrars barn skulle vara så roligt och givande för mig trodde jag aldrig.

Lördagmorgnar = Crossfit Kids

Att se de här barnen kämpa så svetten lackar, blir stolta över över sina framsteg och blir starkare är helt underbart fantastiskt.

Lördagmorgnar = Crossfit Kids

Det är tuff träning, vi gör i princip samma saker som de vuxna gör, dock modifierat såklart, och jag kan lova er att det är mindre gnäll på barnen än de vuxna hahahaha.

Lördagmorgnar = Crossfit Kids

Med Crossfit får barnen en väldigt allsidig träning med styrka, gymnastik och uthållighet i en härlig blandning. De får bättre kroppskännedom, koordination och balans.

Lördagmorgnar = Crossfit Kids

Mental träning är något jag är ett stort fan av, så jag försöker få in det också hos barnen. Hur man ska tänka för att lyckas, att det är ok och t om nödvändigt att misslyckas för att lyckas, hur viktigt det är att man är snäll mot sigsjälv osv.

Stärka barnen både insida ut, en extremt givande uppgift!

Alexandra Aronsson

Alexandra Aronsson

Info