Ekolyx från gränna

3 years ago

Ekolyx från Gränna

Polkagrisens hemstad Gränna har minsann mer att erbjuda än bara mumsiga,randiga karameller, där hittar vi också de finast handgjorda lyxiga tvålarna du kan tänka dig.

Med ingredienser som sheasmör, kakaosmör samt olivolja och helt fantastiska doftkombinationer som champagne, fresh cotton, sweet berry,lavendel,choklad och självklart polkagris. Vackert mönstrade 100% ekologiska tvålar som funkar utmärkt även för dig med väldigt känslig hy.

Det enda problemet är att det tar emot att börja använda dem för att man inte vill förstöra tvålarna, jag har börjat karvar bort bitar från den sidan utan glitter så det ser fint ut så länge som möjligt hahaha.

Ekolyx från Gränna

På Daisy Beauty Expo stod jag och pratade en lång stund med Karin som driver Grevinnans rum. Jag berättade om min son som har rätt mycket problem med exsem och allt vi håller på med för att få bukt med det. Karin berättade att deras produkter är utmärkta för just känslig och exsembenägen hud så just nu håller vi på och testar hemma på Ebbe för att se hur det funkar. Återkommer med rapport!

Men förutom fasta tvålar finns det en massa andra härliga produkter, ni hittar allt om produkterna här

Väldigt bra presenttips!

Alexandra Aronsson

Alexandra Aronsson

Info