Daisy beauty awards

3 years ago

Daisy Beauty Awards

Förra veckan var det så dags för årets Daisy Beauty Awards. I år hölls denna sköna tillställning på Södra Teatern med Rachel Molhin som konfrencier för andra året, ett jobb hon gör med bravur!

På bilden från Greenpix poserar jag fint med Acasia Ortiz Göransson och Hilde Østebrød Karlsson lärde jag känna när vi var på skönhetskonferens i Rom med Daisy Beauty magazine i höstas.

Daisy Beauty Awards

Juryn i Daisy Beauty Awards består av skönhetsbloggare från alla hörn av Sverige. Själv bedömde jag Årets läpprodukt.

Vinnaren i den kategorin blev Elizabeth Ardens:Plush Up Lip Gelato, 299 kr/3,5 g. Absolut en värdig vinnare, ett superfint läppstift med vårdande egenskaper, bra pigment och fin förpackning.

Den hade jag som tvåa faktiskt, min favorit var
Kiss New York Moisture Tattoo Lip Stain, 95 kr/9 ml. Sitter som berget utan att torka ut, fina färger, bra pigment, lättapplicerat och fantastiskt bra pris.
Ni kan kolla in denna stjärna här

Alla vinnare kan ni läsa om här

Daisy Beauty Awards

Linda Hallberg var kvällens mesta vinnare med både läsarnas pris samt årets vegansmink för sina Flash Crayons.

Tips förresten för alla er som letar vegansmink, alla Linda Hallberg Cosmeticsprodukter är helt vegan och crueltyfree.

Daisy Beauty Awards

Jag älskar att bli spådd, har gått flera gånger och på plats på efterfesten kunde du få tarotkort lagda. Ställde mig i kö direkt, med proppfull tallrik dessutom, man gillar ju multi-tasking.

Hur det gick? Bra faktiskt, fick både råd om vad jag skulle se upp med och bekräftelse på vart jag är på väg jobbmässigt…

Daisy Beauty Awards

Teresa Grundin och jag har jobbat läääääänge i branschen. Något vi fick bekräftat av en väldigt söt, något överförfriskad donna som också jobbar som make-up artist, som överöste oss båda med komplimanger om vad vi åstadkommit i våra låååååånga karriärer.

Väldigt härligt att höra och som jag sa till Teresa:- Betyder det att det är vi som är “de gamla rävarna nu?”

Har inget problem med att vara en gammal räv i branschen, fattar bara inte hur det blev så, jag var ju precis alltid yngst på set… Eller var det verkligen 16 år sedan???

Alexandra Aronsson

Alexandra Aronsson

Info