Annie lööf snyggare än nånsin

3 years ago

Hej mina fina läsare! Åh, jag har så mycket att skriva om ang trender, produkter, träning och en massa annat kul men de två senaste veckorna har jag inte hunnit skriva alls känns det som. Men håll ut, det kommer massor snart (hoppas jag)! BTW så får ni väldigt gärna höra av er om ni vill att jag ska skriva om något speciellt.

Annie Lööf Snyggare än nånsin

Sålänge får ni här ett av mina senaste jobb för The Routine där vi plåtade Annie Lööf.

Lite partisk kanske men helt seriöst, hur snygg är hon här???

Annie Lööf Snyggare än nånsin

Dessutom fantastiskt trevlig och pepp på att bli plåtad, så härligt.

Annie Lööf Snyggare än nånsin

Det underlättar ju mitt jobb extremt mycket om den som sitter i min stol gillar idéerna vi i teamet har och vågar ta i lite extra.

Annie Lööf Snyggare än nånsin

Det var som sagt inga problem med Annie, och extra bonus för mig var att hon själv kände sig superfin. Känns extra bra i mitt make-up&hår hjärta såklart!

Nya numret at The Routine hittar ni här

Alexandra Aronsson

Alexandra Aronsson

Info