The Way We Play

Takning my hobby to the next level

7 months ago
Takning my hobby to the next level

Crossfit har sedan 3 år tillbaka varit en stor och viktig del av mitt liv. Det är min passion, det är där på boxen jag tankar energi, släpper allt och bara kör.

Crossfit har gett mig så otroligt mycket mer än bara en stark kropp, jag har fått vänner för livet, ett helt annat självförtroende och säkerhet och ett helt annat lugn i min själ.

För första gången på väldigt länge har det också gjort att jag verkligen vill engagera mig på fler plan, utbilda mig till tränare och coach, dels för att lära mig så mycket jag kan för min egen utvecklings skull men också för att coacha andra.

Så för några månader tog jag första steget och gick Crossfit Trainer Level 1. (Det finns totalt 4 steg).

I december började jag så smått coacha och nu den 27/1 kör jag igång Crossfit Kids.

Varför Crossfit Kids? Jag vill få våra barn att röra på sig mer, få bättre kroppskännedom, bättre självkänsla, bli starkare och från relativt tidig ålder bygga en grund som kommer att hjälpa dem hålla sig friska. Allt det här hjälper Crossfit till med.

Jag vill att tjejerna ska lära sig att det är bra att vara stark, att muskler är bra,även på en tjej, att man inte behöver vara smal som en sticka. Att killarna ska lära sig att det är coolt att kunna hoppa hopprep och stå på händer. Och att barnen ser att killar och tjejer kan träna ihop på samma villkor.

Har du en tjej eller kille mellan 8-13år som skulle vilja testa Crossfit? Hör av dig då, det finns några platser kvar 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.