årets sista beautyupptäckt en av årets bästa

3 years ago

Vilket fantastiskt slut på mitt beautyår!En av de sista dagarna på 2017 lyckades jag hitta en av de bästa produkterna jag provat någonsin.

Årets sista beautyupptäckt en av årets bästa

Chantecaille Just Skin Tinted Moisturizer helt makalöst fantastiskt underbara! Av en lycklig slup drogs jag till just den lilla montern där i Blur Mercurybutiken och eftersom jag är en total foundationnörd drogs såklart min uppmärksamhet direkt till de tandkrämstubsliknande förpackningarna med denna magiska formula.

Superskön precis lagom smörkrämig konsistens som lägger sig som en sammetslen, lystergivande, utjämnande slöja med precis lagom täckning.

Primern övertalade Chantecaille mig lätt att prova. Solskyddsfaktor 45, tunn, oljefri och doftfri. Kan med fördel användas också för sig själv och var enligt min försäljerska väldigt uppskattad av män eftersom den absorberar snabbt utan kladd.

Årets sista beautyupptäckt en av årets bästa

Första dagen jag hade min nya foundation på mig frågade min svägerska vad jag hade gjort? Hon tyckte jag såg photoshoppad ut.

Den här bilden är från idag 1/1, lätt bakis och trött som attan. Inga filter, inget photoshoppat och EXTREMT nära… men kolla så fin huden ser ut!

Jag är uppöveröronen förälskad!

Pris då? Ja även solen har sina fläckar som bekant. 72 dollar för 40 ml är priset för dewy, photoshoppad hy!

Elin Renck · 3 years ago
Åh vill ha! Den finns alltså här i USA? ❤

Alexandra Aronsson · 3 years ago
Spring o köp, du kommer att älska den!Finns på Norsdtrom, Neiman Marcus bla. <3

Alexandra Aronsson

Alexandra Aronsson

Info