Höstmumsiga färger från smith&cult

3 years ago

Höstmumsiga färger från Smith&Cult
Höstmumsiga färger från Smith&Cult

Book of eyes Eye quad palette Songs for Fields- magiska färger, två skuggor med skimmer och två med mycket glitter. Inga probelm att få till höstens snyggate partyblick med den här godingen.

Lättarbetade skuggor med mycket pigment.

Höstmumsiga färger från Smith&Cult

Illumify Shimmering Highligther Stick- highlighter i stiftform som ger fin glow till ansiktet. Applicera högst på kindbenen, i läppens amorbåge, i ögonvrån och på näsryggen för omedelbar uppfräschning.

Höstmumsiga färger från Smith&Cult

Nailed Lacquer Tang Bang- tegelstensfärgat lack som får mig att tänka på det ljuva 90-talet. Smith&Cults nagellack är en favorit sedan förut hos mig, älskar allt från förpackning till den lättapplicerade formulan som ger höggkansig lite gummiaktig finish.

Höstmumsiga färger från Smith&Cult

Book of Sun Blush Bronzer Duette- duopalette som ger dig en frisk solkysst touch. Drapera äppelkinden med den korallrosa nyanser och komplettera med gyllene skimmer upp mot tinningen. Också fin att använda på ögonen!

Alexandra Aronsson

Alexandra Aronsson

Info