Björksav, äppelsyra och c-vitamin boostar huden.

3 years ago

Årstidsbyte innebär mer än att höstkläderna åker fram, hudens behov ändras också och typ 100% av oss känner oss torra och fnasiga. Jag får mycket frågor vilket som är det bästa serumet att ta till och som vanligt finns det ju inte bara ett att rekommendera eftersom allas behov ser olika ut, men här kommer tre riktiga stjärnor till er!

Björksav, äppelsyra och C-vitamin boostar huden.

Klairs Freshly Juiced Vitamin Serum, 35ml 429kr-
En ganska ny bekantskap för mig, koncentrerat C-vitamin serum som hjälper trött och glåmig hy att få nytt liv. Vitamin C bekämpar hudens åldrande, jämnar till hudton och jobbar på spänsten i huden b la. En vitaminkick på flaska. Passar alla hudtyper.

Björksav, äppelsyra och C-vitamin boostar huden.

Lumene Lähde Quenching Aqua Serum, 30ml 229 kr-

Intensivt återfuktande serum med nordisk björksav och hyaluronsyra som ger massa fukt och jämnar ut huden. Röd alg håller kvar fukt och förbättrar hudbarriären. Superskön geléig konsistens.

Björksav, äppelsyra och C-vitamin boostar huden.

Idun Minerals Rich Moisture Serum 30 ml, 349 kr-

Idun Minerals allra första serum boostar huden med fuktgivande glycerin,PCA och hyaluronsyra. Det innehåller även skyddande äppelsyra och vitamin B3. 100% vegansk samt fri från parfym och färgämnen så den passar även den mest känsliga hy.

Alexandra Aronsson

Alexandra Aronsson

Info