Skönhetskonfa dag 2

4 years ago

Skönhetskonfa dag 2

Dag 2 startade med en presentation från Lumene.

Det går bra nu
I år gör Lumene en imponerande tillväxt med 35% och går utökar med 300 försäljningsställe! Märket har b la jobbat väldigt mycket med design på sina produkter, vilket har gett ett otroligt lyft.

Nyheter då!

Lähde Quenching Aqua Serum- med röd alg, 89% naturliga ingredienser, förbättrar och boostar fuktbalansen, 229kr

Valo Beauty Lotion 149 kr- efter rengöring, innan din dag/nattkräm. Beauty lotion beatår av 96% naturliga ingredienser och innehåller bl a fuktboostande hyaluronsyra samt björksav.

Lumene natural glow 249kr, ljusreflekterande foundation med ganska tunn och väldigt skön textur. Finns i 6 nyanser, tyvärr bara relativt ljusa (nr 6 den mörkaste har jag nu när jag har fortfarande är solbränd) men vi fick den glädjande nyheten att mörkare nyanser är på väg och kommer inom kort. Medium täckning, färgen korrigeras, huden jämnas ut och du får en väldigt fin lyster.

Skönhetskonfa dag 2

Ännu mer nyheter

En helt ny,exklusiv serie som spegla den finska traditionen med de 3 huvudingredienser bastu, den finska tystnaden samt kärleken till naturen:

Lumene Harmonia En serie med 6 produkter: cleanser, mask, serum, fuktkräm, multi-purpose saviour balm, body scrub samt body lotion.Nyckelingredienserna i denna fina serie är sprängticka (en svamp som växer på björk som innehåller svinmycket antioxidanter) samt torv.

Lumene Harmonia kommer i butik i början av 2018.

Skönhetskonfa dag 2

Presentationen avslutades på allra bästa sätt med att tomten kom och delade ut Lumenes första adventskalender! En stor tung rackare med deras absoluta favoriter.

Du hittar den bara på Åhléns för 799 riksdaler kommer den att kosta, värde 2000kr

Alexandra Aronsson

Alexandra Aronsson

Info