Dermalogica

3 years ago

Dermalogica

Dermalogica har funnits i Sverige sedan 1998 (grundades 1986 av Jane Wurwand). Ett märke som inte satsar det minsta på lyx, flärd o glamour utan på långsiktiga, hållbara resultat men utan att vara det minsta tråkiga för det.

De 3 hörnstenarna är “education-personalization-human touch” och med sina 8 serier kan alla få sin hudvård skräddarsydd.

Majoriteten av råvarorna kommer från växtriket, de kombineras med ingredienser som tillverkas i labratorium.

Dermalogica

Härliga nyheter!

Precleanse balm– populära precleanse oil har fått en kompissom är extra bra för dig med torr hud.Balm som blir till olja i kontakt med huden, silikonvanten som kommer till när man köper maximerar effekten. Växtutvunna oljor drar till sig smuts, överskottstalg och makeup.Innehåller b la aprikoskärnolja, grapefrukt, apelsin, citrongräs, eukalyptos, sojaolja

Daily Superfoliant– klassikern Daily Microfoliant har också fått en kompis, en som är mer djuprengörande, skyddande samt att den drar till sig förorenade partiklar. Innehåller utslätande AHA-syror och aktiva enzymer som jämnar ut och polerar, Aktivt kol som drar till sig föroreningar, Niacinamid, rödalg och tarafruktextrakt som stärker cellernas motståndskraft.

Nightly Lip Treatment– Läppbehandling som slätar ut fina linjer och mjukar upp rynkor, spänt och struktur förbättras. Allt medan du sover! Innehåller b la utslätande extrakt från Swertia Chiratablomman, sesamfröextrakt som boostar volym, sheasmör, äppleextrakt och hyaluronsyra återfuktar.

Stress Positive Eye Lift-en mask/cremefusion som dämpar svullnad, tonar ner mörka ringar, slätar ut och ger lätt lyftkänsla samt återställer fukt och gör huden mindre känslig. Appliceras och masseras in efter medföljande instruktioner, låt sitta i 3-5 minuter, dutta försiktigt in överflöd och applicera sedan din ögonkräm.

Återkommer naturligtvis med utvärdering som dessa små underverk!

Alexandra Aronsson

Alexandra Aronsson

Info