Torr återanvändningsbar sheet mask från swiss clinic

3 years ago

Torr återanvändningsbar sheet mask från Swiss Clinic

Jag har utvecklat ett ganska svårt sheet mask beroende, älskar att få lägga en kladdig mask över ansiktet som tvingar mig att ligga o slappa i 15-20 minuter medan den (förhoppningsvis) gör underverk med min hy.

Och som sagt, jag gillar ju att den är riktigt dränkt i produkt. Så när jag fick hem ett prov av Swiss Clinics Skin Pefecting DRY mask blev jag instiktivt lite neggig..

Torr återanvändningsbar sheet mask från Swiss Clinic

Men självklart provade jag ändå, fattas bara..

Masken ska alltid appliceras på rengjort ansikte, så först lite Micellär Cleansing Gel på en bomullstuss. Ren och fin på ett kick!

Torr återanvändningsbar sheet mask från Swiss Clinic

Måste erkänna att jag smälte lite när jag såg den söta lilla volangen i pannan…

Masken sätts på ansiktet, sedan masserar du lätt på den 3-4 gånger runt i ansiktet för att aktivera de 87% (!) ingredienserna så de kan börja jobba. Masken ska sitta i 15 minuter, sen tar du av den och gör inget mer. Ingen avsköljning, inget kladd.

Torr återanvändningsbar sheet mask från Swiss Clinic

Små upphängningsöglor gör att masken verkligen sitter på plats och eftersom den är torr kan du gå runt med den utan rinn och kladd.

Masken är återanvändningsbar och kan användas upp till 3 ggr, du bevarar den i den återförslutningsbara påsen den kommer i.

Jag måste erkänna, min neggoinställning var inte ett dugg berättigad. Masken är superskön, doftar behangligt samt att efteråt behövde jag inte ens smörja in mig. Jag gjorde masken på kvällen och behövde bara borsta tänderna och gå o lägga mig.

Swiss Clinic Perfecting Dry Mask arbetar för att strama åt och förnya huden och den arbetade sig rakt in i mitt sheet-mask-älskande hjärta!

Alexandra Aronsson

Alexandra Aronsson

Info