#tbt makeup trender hösten 2014

3 years ago

#tbt Makeup trender hösten 2014

Effektfulla naglar, som här på Tora. Detta lacket kom från Dior och var det första i sitt slag som jag fick prova kommer jag ihåg. Man målade ett lager färg och sedan överlacket som krackelerade till ett häftigt krokodilmönster när det torkade.

#tbt Makeup trender hösten 2014

Mörkare läppar i plommontoner, små påklistrade detaljer på naglarna. Nail stickers finns i alla tänkbara utförande för hemmabruk, ett superenkelt sätt att få naglarna att se salongsproffsigt fixade ut på ett kick.

#tbt Makeup trender hösten 2014

Bronsiga skuggor på ögonen. Då som nu är metallic-finish på din ögonskugga riktigt hett. Blanda gärna olika metalliska färger och va inte rädd för färger, lila metallic t ex, ger alla ögonfärger extra umph!

#tbt Makeup trender hösten 2014

Hanna rockade de metalliska naglarna hösten 2014, om vi nu bara ger naglarna en mer kattkloliknande form är de hetare än lava igen.

Alexandra Aronsson

Alexandra Aronsson

Info