Murphys law och dagisbaciller

3 years ago

Murphys law och dagisbaciller

För fyra år sedan sprang jag min första tjejmil, något som gav så mycket mersmak att jag och min bästa väninna bestämde oss för att göra tradition av det.

Året efter blev jag superförkyld och kunde inte genomföra loppet, så vi “vaskade” tjejmilen och drack vin istället. Alltså betalade vi för ett lopp som vi aldrig sprang, det är typ omöjligt att få pengarna tillbaka om du inte kan deltaga.

Murphys law och dagisbaciller

Förra året sprang vi igen, jag var förkyld då med men precis i slutet av skiten så det gick att genomföra. Vi anmälde oss mer eller mindre en timme efter vi kommit i mål  till nästa års lopp, en tradition är ju ändå en tradition.

I måndags fick jag feber, i tisdags låg jag däckad i soffan och så har det fortsatt hela veckan. Årets absolut värsta förkylning, lagom till tjejmilen! Så gissa vad? Vi fick vaska i år igen!!

Vis av den erfarenheten har jag nu beslutat att vänta med en eventuell anmälan till absolut sista sekund nästa år.. Med tanke på att skola/dagis börjar i mitten av augusti och tjejmilen brukar ligga första helgen i september finns det en överhängande risk att dagisbacillerna slår till nästa år igen…

Alexandra Aronsson

Alexandra Aronsson

Info