Inika- healthy is beautiful

3 years ago

Inika- healthy is Beautiful

Inika Organic, ett 100% naturligt makeupmärke från Australien, vegan, inte testat på djur, halal certifierat och ekologiskt certifierat av Australiens Organic Food Chain, ja ni hajjar bra ur både etisk- och miljösynpukt.

Hur bra är produkterna då?

Inika- healthy is Beautiful

Jag provade ett smokey eye med den mörkt lila som bas, mycket bra test. Matta mörka skuggor kan vara väldigt svårjobbade, bli flammiga och ha dåligt pigment. Denna var väldigt pigmentrik och lättjobbad, täckte fint och gick bra att blanda med de andra skuggorna.

Jag använde de bronsiga skuggorna under ögat, superfin färgkombo med brons och lila som dessutom får blå och gröna ögon att poppa ordentligt!

Inika- healthy is Beautiful

“Lollo Carter”ljusa läppar är inget jag föredrar på migsjälv överhuvudtaget, men jag var ju tvungen att offra mig och testa för er skull. Skön på läpparna, mycket pigment och färgen är säkert jättefin på någon med lite mindre gul hudton än jag…

Inika- healthy is Beautiful

Matt lila på hela ögonlocket, lite av den ljusa mitt på för att ge lite extra “popp”, sen shadade jag lite med den bronzefärgade i globlinjen. Alla färger smälter fint ihop.

Inika- healthy is Beautiful

Adderade mascara för att visa skillnaden, jag kan tycka det är fint med ett smokey eye utan mascara också, det blir lite mer dramatiskt med mascara dock.

Läppfärgen Watermelon är mycket mer min kopp te, superfin färg!

Slutsats- inte bara bra för miljön, även bra för min själ och mitt ansikte. Skuggorna satt dessutom på plats utan att creasa sig det minsta! Superfina produkter som jag absolut rekommenderar er att kolla in närmre.

 

 

Alexandra Aronsson

Alexandra Aronsson

Info