Höstens 5 smaskigaste makeup trender

4 years ago

höstens 5 smaskigaste makeup trender

Jag älskar denna höstens make-up trender! Dags att ta i lite mer, mera färg, mera glitter, mer av allt! 5 av dem är jag lite extra förtjust i och de kommer uppradade här:

höstens 5 smaskigaste makeup trender

Mörka naglar

Mörka mustiga naglar i alla nyanser av plommon, burgundy och blått.Finishen får gärna vara lystrig eller metallisk. Essie Nail Polish, Midnight Cami är en härligt svartblå nyans med subtilt lyster i.

höstens 5 smaskigaste makeup trender

Bäriga läppar

Satsa på djupa bärtoner, mörkt vinrött, kallt mörklila ända till nästintill svart. Finishen spelar mindre roll, matt eller glossy funkar lika bra. Likaså när det gäller definitionen, knivskarpa kanter är lika hett som lite mer “nyhånglade” kanter. Jag har Zoya Lipstick i nyansen Maxwell som ger helt rätt bärkysst ton.

höstens 5 smaskigaste makeup trender

Spindelfransar

Helt tvärtemot det vi ofta försöker undvika när vi applicerar mascara. Nu får fransarna gärna vara klumpiga, spindelbensaktiga med mängder av mascara. Även underfransarna ska synas. Du kan hjälpa underfransarna på traven genom att rita dit med kajalpenna eller helt enkelt använda lösisar. Ardell Fashion Lashes 108 har jag använt samt Ardell Fashion Lashes Underfransar 112 som gav mig riktiga dockögon

höstens 5 smaskigaste makeup trender

Färgstarka ögon

Starka färger och massor av färg ska det vara, så det riktigt poppar om det. Gå loss på färger som rött, orange, grönt, blått och gult t ex. Använd bara en färg eller kombinera flera olika. Extra härligt tycker jag det är med neonfärgernas återkomst som den här från 3INA The Fluoro Cream Eyeshadow i nyansen 400 som dessutom lyser i UV-ljus.

höstens 5 smaskigaste makeup trender

Metalliskt

En annan stark ögontrend som hänger i sedan i våras är metalliska skuggor. Dutta lite i ögonvrån, smacka på hela ögat eller varför inte ett gnistrande smokey eye? Yves Saint Laurent Full Metal Eyeshadow har skön krämig konsistens och är väldigt lätt att jobba med. Jag har använt färgen 3 Taupe Drop.

Alexandra Aronsson

Alexandra Aronsson

Info