Frame your face

3 years ago

Frame your face

Brynen fortsätter att dominera och är en av höstens stora trender. Ifyllda bryn ramar in ditt ansikte och ger ett piggare intryck.

Frame your face

Precision Brow Detailer har en tunn spets som gör det enkelt att fylla i mellanrum och justera formen på brynen. Kan användas för sig själv för ett naturligare resultat eller tillsammans med artistic brow creator för mer definierade bryn.

Måla med lätt hand, små “streck” uppåt bakåt och blanda upp med en ögonbrynsborste.

Frame your face

Artistic Brow Creator ger mer färg och fyllighet till brynen. Texturen är krämig och lätt att jobba med. Appliceras bäst med en snedställd borste. Brow by miis har appliceringsborste på ena sidan och en “mascaraborste” på andra för perfekt shading.

Vikten av att du shadar ut produkten ser du på bilden.  Jag tycker själv inte att det ser lika bra ut på det vänstra som inte är shadat alls. På bild ser det inte lika jäkligt ut som det gör när man går ut i dagsljus…

Frame your face

Så här blir det när Artistic Brow Creator har jobbats in ordentligt i brynen. Jag föredrar när brynen ser så naturliga ut som möjligt. Det är inte många som har helt identisk form på sina bryn och de sitter oftast inte ens lika högt upp.

Hett tips nr 1: ta ett steg tillbaka och titta i spegeln en bit ifrån när du håller på med brynen.

Hett tips nr 2: för naturligast resultat:börja inte längst in vid näsan när du applicerar, börja en liten bit in på brynet och jobba därifrån, använd sedan “överskottet” på din borste i början av brynet.

Mer info samt återförsäljningsställen hittar du här www.miicosmetics.se

 

Alexandra Aronsson

Alexandra Aronsson

Info