Lifesavers

3 years ago

Lifesavers

Imorse var hade mitt ansikte nog världsrekord i puffighet, tant Alex tål inte ordentligt party två dagar på raken längre tydligen hahahaha. Tur att det finns ett litet lager med produkter för nödsituationer som denna hemma i lådorna.

Exuviance Bionic Oxygen Facial- Bubblande syremask som ger förmyat liv till ett trött, glåmigt post-party face utan problem.

Mádara Cellular Toning Mist- Superskönt fuktspray med anti-aging effekt med hyaluronsyremolekyler (vi älskar hyaluronsyra!!) och hydrolater (vattenbaserade doftämnen) från nordisk björk.

AnneMarie Börlind Anti-Puff Serum- hörs typ på namnet vad denna pärla gör. Avsvällande, energiladdande. Applikatorn är av metall och ger en skön svalkande effekt. Den innehåller också lite gyllene pigment som hjälper mot mörka ringar, lite som ett instagramfilter liksom…

Lifesavers

Men med tanke på vilken helg vi hade så var det faktiskt värt airbagarna under ögonen idag.

I fredags var vi på Fasching och såg Blacknuss tolka Micheal Jacksonlåtar. Vilken jäkla drag det var, hela stället gungade och vi dansade så svetten lackade. Jag var helt sjöblöt när vi gick hem. Så otroligt duktiga artister och musiker! Som vanligt vid sådana här tillställningar tänkte jag för en kort sekund, kanske skulle man försöka satsa på nåt inom musiken ändå det verkar ju otroligt härligt att stå på scen…

Behöver jag tillägga att det var mer Roséet som pratade än mitt sunda förnuft?

Lifesavers

En kväll med idel leende

Lifesavers

Dagen efter skulle vi på årets första kräftskiva, men några av våra vänner som det alltid spårar med. Vi har alla sådana, där men vet att det inte finns en chans att du kommer att ta det lugnt på något sätt.

Något sammanbiten i bilen dit, mådde väl inte helt tiptop just då men det är bara att bita ihop i köra på eller hur!?

Lifesavers

Lugnet innan stormen.. Mycket riktigt blev det ju som jag förutspådde, full gas, plattan i mattan, rakt in i kaklet. Vi hade otroligt roligt dock och för andra kvällen på raken dansades det långt in på natten.

Att jag och min man går ut 2 kvällar tillsammans på raken, utan barn händer ju aldrig, kändes nästan som way back when, lite mysigt ändå. Men nu räcker det för ett tag framöver, nu har vi firat av sommarn ordentligt tycker jag.

Lifesavers

No caption needed… (Team flodkräfta)

Alexandra Aronsson

Alexandra Aronsson

Info