Sommarens bästa solskydd

5 years ago


Warning: Undefined array key "gif" in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/content-parts/images.php on line 23
Sommarens bästa solskydd
Warning: Undefined array key "color" in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/content-parts/images.php on line 43

Jag ska vara helt ärlig, jag började inte använda solskydd förrän jag var 25+. Innan dess ansåg jag spf6 vara högt och solade alldeles för mycket solarium, sommarbrun året om var min melodi.

När jag sen på allvar förstod hur viktigt det är att skydda sig från solen, att solen dessutom är det som gör att din hud åldras snabbast samt att jag ändå blev brun t om lite finare brun, har jag blivit en riktig solskyddspolis. Spf 50 i ansiktet och minst 20 på kroppen. Egentligen är det en minimal skillnad på spf 50 och spf 30, det går lika bra med spf 30 faktiskt. Viktigare att tänka på är MÄNGDEN och hur ofta du smörjer in dig. Du ska i princip dränka dig i solskydd. En flaska ska INTE räcka till en hel familj en hel sommar, den ska vara slut på mindre än en vecka om ni är på stranden varje dag. En otillräcklig mängd solskyddsmedel minskar nämligen skyddet från solen avsevärt.

Applicera INNAN ni går ut i solen, minst 20 minuter före. Men tro sen inte att du kan ligga och pressa hela dagen och vara helt safe från UV-strålarna, du måste smörja igen eftersom bad, handduktsorkning och svett tar bort solskyddet. Försök krypa in i skuggan under de intensivaste soltimmarna mitt på dagen, ha gärna solhatt eller keps och drick mycket vätska så du inte blir uttorkad.

Vilka solskydd jag gillar bäst just nu kommer här, bunkra upp och njut av sommaren.


Warning: Undefined array key "gif" in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/content-parts/images.php on line 23
Sommarens bästa solskydd
Warning: Undefined array key "color" in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/content-parts/images.php on line 43
Daylong ultra face SPF 25-Solskyddskräm med vitamin A, C och E som skyddar mot fria radikaler. Kan användas ensam som dagkräm eftersom den ger mycket fukt. Har pumpfunktion (extra älsk för det), mild doft och skön, snabbabsorberande formula. Andra grymma egenskaper: Multidimensionellt cellskydd – skydd på DNA-nivå – Skydd mot infraröd strålning (IR) – Vattenresistent och svettålig – Utan PEG emulgeringsmedel eller andra konserveringsmedel – Icke komedogen- låter huden andas

 

 

 


Warning: Undefined array key "gif" in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/content-parts/images.php on line 23
Sommarens bästa solskydd
Warning: Undefined array key "color" in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/content-parts/images.php on line 43
EVY sunscreen mousse spf 30ett solskyddsskum speciellt anpassat för dig med känslig eller överkänslig hud, dig med soleksem eller solallergi men som kan användas av alla hudtyper. Vitiligoförbundet rekommenderar EVY spf30 som det säkraste skyddet på marknaden. Formulan är som ett gräddbullsliknande skum som är lite jobbigt att applicera. Men när du väl är insmord blir du mjuk som en bebirumpa av denna C- och E-vitamin, silke och kollagenberikade formula.

Warning: Undefined array key "gif" in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/content-parts/images.php on line 23
Sommarens bästa solskydd
Warning: Undefined array key "color" in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/content-parts/images.php on line 43

The Rituals of Karma Sun Protection Milky Spray Spf 20- en härlig mjölkig solspray som doftar helt underbart. Återfuktande, snabbabsorberande med UVA samt UVBskydd. Huden känns mjuk och smidig utan kladd. Tänk på att när du sprayar på solskyddet så hamnar en del på golvet vilket gör det väldigt halt. En handduk att stå på rekommenderas starkt, eller att spraya i handen först och applicera så.


Warning: Undefined array key "gif" in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/content-parts/images.php on line 23
Sommarens bästa solskydd
Warning: Undefined array key "color" in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/content-parts/images.php on line 43

Nivea Sun Protect & Moisture- Gamla hederliga Nivea, vars karakteristiska doft får mig att dras till minne hur mamma doftade när jag var liten. Nu har de uppdaterat sina solskyddsprodukter med ett Clothing Protecting komplex. Det gör att de gula fläckarna du lätt får på ljusa och vita kläder av UV-filtret lättare går bort i tvätten. Komplexet aktiveras endast av tvättvattnet och har ingen inverkan på solskyddet eller på vattentålighetenvid bad i produkterna.


Warning: Undefined array key "gif" in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/content-parts/images.php on line 23
Sommarens bästa solskydd
Warning: Undefined array key "color" in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/content-parts/images.php on line 43

L:A Bruket 169 Sunscreen Spf 30-Ekologisk solskyddskräm med härlig doft av patchouli och mynta. Formulan innehåller även solros-och avokadoolja som ger huden E och D-vitamin samt omega 6,7 och 9. Har ett naturliga solskyddsfilter i och med att den innehåller Titandioxid (utan nanopartiklar).


Warning: Undefined array key "gif" in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/content-parts/images.php on line 23
Sommarens bästa solskydd
Warning: Undefined array key "color" in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/content-parts/images.php on line 43

Sun Ceutic 50+, 50ml-Solskydd för ansiktet  med hög solskyddafaktor samt kraftfullt UVA och UVBfilter. Innehåller ett härligt åldersbekämpande komplec av hyaluronsyra, Aloe Vera  samt Stem Cell Stimulator som tillsammans lugnar huden, dämpar inflammationer, binder fukt, fyller ut fina linjer samt stimulerar kollagenproduktionen.  Parfymfri formula som också innehåller en SPF booster som förstärker UV-skyddet. Mineralfilter av Zinkoxid och Titanoxid.

 

 


Warning: Undefined array key "gif" in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/content-parts/images.php on line 23
Sommarens bästa solskydd
Warning: Undefined array key "color" in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/content-parts/images.php on line 43

Renlive Sun Care 30 Spray

Solskyddsspray med hyaluronsyra som huvudsaklig ingrediens. Sprayen har starkt UV-skydd samtidigt som den skyddar aktivt mot åldrande som orsakas av solens strålar. En lätt, tunn spray med fräsch doft som absorberas snabbt.

Alexandra Aronsson

Alexandra Aronsson

Info