Magiskt kvällsljus

3 years ago

Magiskt kvällsljus
Magiskt kvällsljus
Magiskt kvällsljus
Magiskt kvällsljus
Magiskt kvällsljus
Magiskt kvällsljus
Magiskt kvällsljus
Magiskt kvällsljus
Magiskt kvällsljus

Det finns få ställen som jag VERKLIGEN slappnar av på, mina föräldrars hem på landet i Skårby utanför Ystad är ett av de ställena. Just nu är det helt magiskt vackert på morgnar när solen går upp och på kvällarna när den går ner. Nästan lite så att man tappar andan. För några kvällar sedan tog jag med mig kameran för att försöka fånga det magiska på bild när vi gick en liten promenad efter en middag som annars hade försatt oss i tung matkoma.

Det blir inte riktigt samma på bild men en liten föreställning om magin får man iallafall. Skåne är fantastisk!

Alexandra Aronsson

Alexandra Aronsson

Info