Joico blonde life ftw

4 years ago

Joico Blonde Life FTW

Se hit alla blondiner, det här inlägget är speciellt till er! Joico har lanserat en hel serie speciellt för våra blonda svall, produkterna i serien jobbar lite extra på att neutralisera den grönaktiga färg vi lätt få när vi badar för mycket i klorvatten samt på att ge klarare, renare färg. Utan att tveka en millisekund ger jag hela serien absolut högsta betyg möjligt, här är varför:

Mitt hår är bedrövligt just nu, har inte fixat färg eller klippt sedan november så det är i stort behov av lite kärlek. Jag har tvättat med schampoot, använt balsam samt balsamspray och sedan bara fönat med borste, inga andra produkter. Håret blir luftigt, studsigt och glansigt. Sist höll det sig fint i 3 dagar utan att jag behövde tvätta det, även med min giganstiska utväxt!

Serien består av Schampoo, Balsam, Mask och en Brightening Veil Spray. Hela serien finns också i resestorlekar, extra wohoooo för det!

Joico Blonde Life FTW

Den här bilden är tagen på kvällen samma dag som jag tvättade och fönade håret på morgonen. Tänk på att jag inte klippt eller färgat på 8 mån och inte har några andra produkter i mer än spraybalsamet, inga stylingprodukter alls. Fantastiskt ju!

Joico Blonde Life FTW

Färgen blir klarare, glansigare och t om topparna ser fräcshare ut.

Joico Blonde Life FTW

Blonde Life Brightening Conditioner återfuktar och mjukgör håret. Återupplivar blont hår genom att neutralisera klor och spår av mineraler som ger matt eller gulnande färg. Gör håret smidigt och följsamt utan att tynga ner det.

Applicera i rent, fuktigt hår. Låt sitta 2-3 minuter innan det sköljs ut.

Kostar: 275kr/25oml

65kr/55ml resestorlek

Joico Blonde Life FTW

Blonde Life Brightening Schampoo vårdar och rengör håret samt ger det en renare, klarare färg. Hårets ph-värde återställs och missfärningar från klor och spår av mineraler neutraliseras.

Kostar: 250kr/300ml

55kr/50ml resestorlek

Joico Blonde Life FTW

Blonde Life Brightening Veil Spray är en multifunktionell spray som motverkar friss, verkar utredande, förbättrar elasticiteten samt innehåller värme-och UVskydd.

Sprayas i nytvättat, handdukstorkat hår, massera in, kamma igenom och styla sedan efter önskemål.

Kostar 195kr/150ml

Finns på utvalda salonger från augusti 2017

Joico Blonde Life FTW

Blonde Life Brightening Masque har samma egenskaper som de andra produkterna i serien, alltså bevara färgen ren och klar men ger även intensiv återfuktning och glans.

Applicera i fuktigt, handdukstorkat hår, låt sitta 2-5 minuter, skölj sedan ur.

Kostar:295kr/150 ml

89kr/50ml resestorlek

Alexandra Aronsson

Alexandra Aronsson

Info