If you don´t have a tan at least you can glow!

4 years ago

If you don´t have a tan at least you can glow!

Mycket solande har det inte blivit de första två veckorna på semestern så just nu känner jag mig inte speciellt solkysst men vad gör väl det när jag har ett helt hjul med highlighters att lystra till facet med?

If you don´t have a tan at least you can glow!

Isadoras Face Glow Prism Wheel har 5 st highlighters som du kan stroba ansiktet med. Strobing är lite som contouring fast ändå inte. Istället för att mejsla fram konturer formar du ansiktet med highlighters. Resultatet blir mjukare än en contouring och framförallt blir det massa härlig glow till ansiktet.

På baksidan av Prism Wheel finns det demonstrerat var du ska applicera highlighter men sedan är det en fråga om hur du använder färgerna.

Snabbgenomgång: grön reducerar röda partier, den lila neutraliserar gulaktig eller grådassig hud, vit/ljusbeige förstorar och lyfter fram och den lite mörkare brun/beiga adderar lite färg.

If you don´t have a tan at least you can glow!

Jag använde den mörkaste som ögonskugga över hela ögonlocket samt längst kindbenen. De två ljusaste mixade jag lite under ögonbrynet, samt högst uppe på kindbenet.

If you don´t have a tan at least you can glow!

Jag hade även de ljusa skuggorna på näsryggen, eftersom jag har ganska lång näsa stannar jag innan nästippen. Drar jag hela vägen ner kommer näsan att se sjukt lång ut..

Ville prova alla färgerna så jag tog även lite av den lila under ögonen och den gröna på hakan. Det funkade faktiskt helt ok.

Isadora Face Glow Prism Wheel kostar 229kr, mycket bra pris på en väldigt användbar produkt.

Alexandra Aronsson

Alexandra Aronsson

Info