Tomatfejs

3 years ago

Idag var jag alltså hos Elita på Skinagency och gjorde min andra Reload behandling. Det är en dermapenbehandling (microneedling) med en infuzionbehandlig (maximal återfuktning och plumpning av huden) direkt efteråt. Att göra Infuzionbehandlingen efteråt hjälper också till att snabba på läkning efter behandling.

Elita tog fram “the big guns” idag och körde lite djupare med nålarna denna gången än förra, det vågar vi dels eftersom läkningen gick väldigt snabbt förra gången och vi har fastställt att jag har väldigt tålig hud. Dessutom boostades dermapenbehandlingen ännu mer med en ny kemiskt framtagen supercocktail, dmae, som bl a jobbar väldigt mycket på lyster. Är det något jag älskar är det lyster!

Tomatfejs

Eftersom Elita gick lite djupare idag med nålarna så kändes det såklart lite mer. Men det gör inte ont ont, utan bara lite sådär störigt ont så att man vill slå bort manicken. Som en störig fluga ungefär hahaha. Ledsen om det är lite dålig kvalité på bilden, den är från en liten filmsnutt jag lade upp på min Instastory där ni även kan höra det fantastiska ljudet maskinen ger från sig.

Tomatfejs

Infuzionbehandlingen däremot känns inget speciellt alls. Det är en keramikboll som rullas på huden så det gör inte det minsta ont. Däremot så sticker det lite i huden när serumet slussas in direkt efter en dermapenbehandling, säkert för att huden är så öppen.

Samma sak med kvalitén på denna bild, den är också tagen från en filmsnutt, men jag tror ni hänger med.

Tomatfejs

Här har ni bilder direkt före och direkt efter behandlingen. Jag fick lite konstiga blickar på tunnelbanan.. Men det gör mig ingenting eftersom jag vet hur fint resultatet blir, då är det absolut värt att se ut som en svedd tomat i några timmar.

Mer information om Skin Agency Reload  samt hur du bokar tid hittar ni på www.skinagency.se

 

Detta inlägg är ett samarbete mellan mig och Skinagency, men alla åsikter är mina egna och helt ärliga

Alexandra Aronsson

Alexandra Aronsson

Info