Kittlig ark-bubbel-mask

4 years ago

Imorron ska jag på en ny dermapen-infuzion behandling och självklart måste jag göra en mini-ansiktsbehandling här hemma ikväll så jag är så ren och fin när jag kommer till Elita imorgon så jag inte behöver skämmas över mitt face. Även kallat ögontjäneri, görs med fördel även när jag t ex ska till tandläkaren, då genom att jag är alldeles EXTRA noga med tandtråd veckan innan och på så vis hoppas undvika anmärkning.

Hur som helst, ikväll provade jag Earth Beauty Bubble Mask Sheet från Tony Moly.

Kittlig ark-bubbel-mask

Vad är det? En rengörande kolbaserad arkmask för halva (nederdelen) av ansiktet. Så fort masken kommer i kontakt med syre bildas det små kittliga bubblor som tar bort överskottet av talg i ansiktet. 5-10 minuter på rengjort ansikte är vad som behövs.

Kittlig ark-bubbel-mask

Den var lite lurig att få på plats. Som många arkmasker är den aningen sladdrig eftersom den är dränkt i produkt, vilket jag gillar, men det blir lite som sagt lite kladd innan den sitter där den ska. Eftersom det också bildas bubblor så fort masken kommer ut i luften var det ännu lite lurigare med den här.

Kittlig ark-bubbel-mask

När du tar bort masken är det bubblor kvar på huden som du masserar lite lätt en liten stund innan ansiktet sköljs med ljummet vatten. Resultat? Renare, klarare och fräschare hud. NU är jag extra redo för min ansiktbehandling imorgon.

Alexandra Aronsson

Alexandra Aronsson

Info