Behind the scenes på atp atelier ss18

3 years ago

Behind the scenes på Atp Atelier ss18

I fredags plåtade vi kampanjbilder för Atp atelier, (om du inte har kollat in deras skor och väskor måste du göra det, så fantastiskt fina och toppkvalitet). Vi hade 2 helt grymma modeller, Aime och Scarleth.

Jag skrev precis ett inlägg om By Terrys puder som jag höjde till skyarna och påstod också att det kunde användas av ALLA, oavsett hudfärg. Om jag tvekade på det förut så är jag nu helt övertygad om att det är sant. På bilden här har jag använt pudret på Aime och det smälte in superfint i hennes hy. Det kan lätt bli en lite gråaktig färg om du använder ett för ljust puder annars, men titta så fint det blev!

Behind the scenes på Atp Atelier ss18

På Scarleth som är mycket ljusare har jag använt precis samma puder! Inte många puder som klarar det vill jag påstå!

Behind the scenes på Atp Atelier ss18

Så fina ihop! Vi plåtade på italienska institutet som också var helt overkligt fint. Längtar tills jag får visa er bilderna dom blev heeeelt magiska.

Alexandra Aronsson

Alexandra Aronsson

Info