Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Calgary med Peak Performance | February 28, 2017 | The Way We Play

Calgary med peak performance

6 years ago

Jag är i Calgary med Peak Performance och plåtar deras höstkläder. Allt jag visste om Calgary innan jag kom hit var att det låg i Kanada och att det har hållts ett vinter-OS här. Har snart varit här en vecka och kämpar fortfarande med jetlag, men det är åtminstone på rätt håll så att jag vaknar tidigt och håller på att somna med huvudet i tallriken på middagarna på kvällarna hahahaha.

I am in Calgary shooting with Peak Performance. I didn´t know much about Calgary except that the Olympics was held here at one time and that it was in Canada. Having been here a week I still struggle a bit with the jetlag, but at least at is kind of jetlag where I wake up early in the morning and then almost fall asleep with my heas in the dinner plate in the evenings.

Vill så gärna visa bilder på vad vi gör för det blir så himla fint, men jag får inte visa kläderna riktigt än. Så jag får bjuda på lite kryptiska miljöbilder. Kallt som attan e det, igår gick det ner mot -10 så det är otaliga lager underställ och strumpor som gäller. Det går inte riktigt att tänka att man ska vara snygg på jobbet här.

I wish I could show you exactly what we are doing because it´s going to be amazing, but I´m not allowed to show you what the clothes look like yet. But I can give you some cryptic pictures. Freezing cold, yesterday and today it been around -10-15 degrees celsius so we are all wearing as many layers of clothes as humanly possible hahaha. No time to care about your appearence it´s all about keeping warm.

Väldigt tacksam över vårt mobila kontor med toalett och en station för mig att fixa hår/make på. Värmefläktarna går varma därinne.

Grateful for the mobile office that has a restroom (or washroom as they say in Canada) and my very one part for doing hair/make-up. The heaters are running hot in there.

Jag har jobbat med Peak i snart två år så teamet är lite som en andra familj, något som underlättar väldigt mycket när jag ska vara borta så länge från familjen. Nästan 12 dagar blir det denna gången, det är tufft, inte minst för min man som får “dra hela lasset” hemma själv. Mycket facetime blir det och ja, jag är en sån som köper presenter till barnen. Inte varje gång jag reser, men när det blir såhär länge, då kan jag inte låta bli. Fler och dyrare presenter ju längre jag är borta typ…

I have been working with Peak Performance for about two years now so the team is like family now, which helps a lot when I have to stay away for so long from my family. This time it´s almost 12 days, it´s tough, especially for my husband who has to take care of everything by himself at home when I´m away. We FaceTime a lot, I love FaceTime! And yes, I am one of those parents who buy presents because it makes me feel better, more presents the longer I am gone. Not everytime I travel, but at occations like this I do.

 

Idag ska vi ut mot bergen, en timme bort från Calgary, ser väldigt mycket fram emot det. Massa kärlek från Calgary!

Today we are going about an hour from Calgary, towards the mountains to shot. So excited about that. Lots of love from Calgary!

instagram alexandra_aronsson

 

Alexandra Aronsson

Alexandra Aronsson

Info